Eredmények a Csepel FC “hátországából”

Sajnos nem a legjobb hetét zárta a Csepel FC egyik legfontosabb pillérének számító utánpótlásunk, de a lányoknak és futsalosainknak sem sok babér termett, az öregfiúk idehaza vesztett pontokat.

Felső utánpótlás korosztályaink a REAC SI vendégei voltak az elmúlt héten, ahol az U19- esek ugyan vezetést szereztek Rákospalotán, ám végül  a listavezető hazaiak megfordították a mérkőzést a maguk javára, de így sincs szégyenkeznivalónk.

REAC SI – Csepel FC 3:1 (0:1)

Gólszerzőnk: Urbin Martin

A mérkőzés jegyzőkönyve.

U17- es együttesünk egészen közel állt ahhoz, hogy ponttal távozzon a REAC otthonából, ám ez a 93. percben sajnos meghiúsult, így a házigazdák az őszi siker után ismét győzelemnek örülhettek ellenünk.

REAC SI – Csepel FC 2:1 (1:1) (Fotón)

Gólszerzőnk: Urbin Martin

A mérkőzés jegyzőkönyve

Az U15- ös együttesünk idehaza fogadta azt a tabellán csupán gólkülönbségével második helyezett Soroksárt, akiknek otthonában ősszel tízgólos vereséget szenvedett. Csapatunk őszihez képesti fejlődésén kitűnően látszott, hogy ezúttal egyáltalán nem volt tízgólnyi a két csapat közti különbség, sőt… Az első félidőben még gól nélküli döntetlenre álltunk, amiben benne volt a bravúr lehetősége is, ám a második játékrészben ellenfelünk két gólt is szerzett, amire válaszolni sajnos nem tudtunk, ennek ellenére abszolút emelt fővel hagyhattuk el a játékteret.

Csepel FC – Soroksári SC 0:2 (0:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve

A leány U-19 Közép-Keleti csoportjának 12. fordulójában a Csepel FC csapata Soroksáron vizitált, ahol egygólos félidei haza vezetést még hárommal toldott meg a 23. kerületi egylet, így a vége négy lett közte.

Soroksári SC – Csepel FC 4:0 (1:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve

Leány U-16 HNP Észak-Nyugati csoport 10. fordulójában:

Dorogi FC – Csepel FC 3:0 (2:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve

A Regionális Futsal Bajnokság Budapesti 1. csoportjának 10. fordulójában:

Alsónémedi – Csepel FC 9:7 (4:4)

Gólszerzőink: András István (2), Rácz Botond, Pehártz Bence, Viza Krisztián, Kaszab Ferenc, Tamás Dávid

A mérkőzés jegyzőkönyve

Az Old Boys III. osztályának 2. csoportjában a 12. fordulót pótolták:

Csepel FC – Grund 1986 FC 2:2 (1:1)

Gólszerzőink: Nagy Tamás, Orbán Imre

A mérkőzés jegyzőkönyve