UP, Futsal, Old Boys: többfrontos helytállás

A Csepel FC csapatai közül több is pályára lépett a magunk mögött hagyott fordulóban és összességében véve jól teljesítettek a kék-piros alakulatok.

Az U19 -es együttesünk hétközi mérkőzésen látta vendégül a sereghajtó Goldball együttesét és magabiztosan, 5:0 arányban meg is nyerte a mérkőzést, (Tolnay Rokkó mesterhármast rúgott) amivel megerősítette helyét a középmezőnyben.

Az U17- es együttesünk ugyancsak a Goldballal csapott össze és itt is közel jártunk az öt rúgott gólhoz, de végül “csak” négy lett belőle (itt Urbin Martin ért el mesterhármast), ezzel két pontra megközelítettük az előttünk álló Mészöly Focisuli együttesét.

Az U14- es együttesünknek nem jött ki a lépés az Ikarus- Maroshegy ellen (0:7), ugyanakkor az U15- ös egyletünk az őszi 0:4 után, derekasan küzdve gól nélküli döntetlent játszott ugyancsak az Ikarus- Maroshegy gárdája ellen. Ez mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény alakulófélben lévő csapatunktól.

Az Old Boys III. osztályának 2. csoportjában szereplő Csepel FC együttese is megkezdte a tavaszi bajnoki szezonját, az őszről elmaradt találkozó pótlásaként a SZAC vendégei voltunk és egy küzdelmes összecsapáson 2:1-es sikert könyvelhettünk el, amivel ugyancsak a középmezőnybeli helyezésünket erősítettük meg. /Fotón/

Nem sikerült túl jól futsalosaink bajnokija, a meglehetősen jó erőkből álló, listavezető Kelen SC-től hétgólos vereséget szenvedtünk, itt a táblázat 8. helyét foglaljuk el.

Eredmények:

Regionális UP Közép- B csoport U17, 16. forduló

Csepel FC – Goldball ’94 FC SE 4:0

A mérkőzés jegyzőkönyve

Regionális UP Közép- B csoport U19, 16. forduló

Csepel FC – Goldball ’94 FC SE 5:0

A mérkőzés jegyzőkönyve

MLSZ U-14 Regionális Bajnokság Közép-Nyugat, 16. forduló

Csepel FC – Ikarus- Maroshegy 0:7

A mérkőzés jegyzőkönyve

MLSZ U-15 Regionális Bajnokság Közép-Nyugat, 16. forduló

Csepel FC – Ikarus- Maroshegy 0:0

A mérkőzés jegyzőkönyve

Old Boys III. osztály, 2. csoport, 11. fordulóból elhalasztott meccs pótlása

1908 SZAC Budapest – Csepel FC 1:2

A mérkőzés jegyzőkönyve

Regionális Futsal Bajnokság Budapesti 1. csoport, 9. forduló

Kelen SC – Csepel FC 7:0

A mérkőzés jegyzőkönyve