Bozsik korosztályok: a fejlődés útján!

Nagyobb korosztályaink mellett természetesen a legifjabbak is csatasorba álltak már az idei esztendőben. Szemmel látható a a fejlődés.

Rácz Botond edzőnk így látta a megmérettetéseket:

U11: – Futsal mini tornán vettünk részt Budafokon ahol a legfőbb szempont a játék élvezetére irányult és arra hogy az edzéseken kívül végre “ismeretlen” játékosok ellen is játszanak a gyerekek, ami a jelenlegi vírushelyzetben igazán sokat jelent a srácoknak.
A Dunaharaszti ellen tervezett edzőmeccsünk sajnos elmaradt a hirtelen beköszöntő nagy hideg miatt de mindenképpen pótolni szeretnénk egy vagy két héten belül!

U9:   – A KISE ellen idegenben, 4+1- ben mérették meg magukat a srácok, amin szerencsére három sorral tudtunk részt venni, így mindenki elegendő játéklehetőséghez jutott. Külön öröm volt számomra, hogy olyan dolgokat is visszaláttam amiket edzésen rendszeresen gyakorolunk. A KISE együttese rendkívül szimpatikus, ügyes ellenfele volt a csapatomnak. ezúton is köszönöm nekik a meghívásukat.

A Dunaharaszti elleni sikerült egy edzőmeccset lejátszanunk idegenben, ugyancsak 4+1- es felállásban. Ez a KISE elleni találkozó után két héttel történt, melyen az előzőnél is elégedettebb lehettem. Mind játékban, mind pedig hozzáállásban nagyon sokat fejlődik ez a korosztályunk. Külön kiemelném, hogy kapusaink ezentúl felnőtt együttesünk kapusával, Szűcs Krisztiánnal készülhetnek, akinek ezúton is köszönöm a profi felkészítést, néhány edzés után máris szemmel látható a fejlődés kapusainknál!
A Dunaharasztinak is szeretném megköszönni a vendéglátást, vendéglátóink is nagyon ügyes és lelkes brigádot alkotnak, Remélem, hogy mindkét együtteshez, a Csepel FC -hez és a Dunaharaszti MTK- hoz is sok- sok, labdarúgást szerető gyerek fog csatlakozni a jövőben!

Lejegyezte : Légrádi Gábor