UP: korai szezonkezdés a fiataloknál

A Csepel FC felnőtt együttesének ugyan elmaradt az idei bemutatkozása, de az utánpótlás megkezdte a tavaszi szezon bajnoki találkozóinak sorát.

Elsőként a lány U19- es együttes lépett pályára (február 4- én) akik a Honvéd otthonában vizitáltak és végül háromgólos vereséget szenvedtek.

Azt követően a fiú U19- es együttesünk (felső fotón) mérette meg magát (február 5- én ) Komáromban, ahol a mieink 2:0- s siker arattak a hazaiak felett, s így megelőzték őket a tabellán. Ugyanitt az U17- es egyletünk 3:1 arányú vereséget szenvedett február 6-án.

A legifjabbak közül az U11 és az U13- as együttesünk Budafokon tette tiszteletét (február 6-7- én), ahol a BLSZ Téli Futsal tornáján vettek részt olyan együttesek társaságában, mint az Újpest az RKSK, a Városgazda , a Cső- Montage és az AC Zrínyi.

Végül, de nem utolsósorban felnőtt futsalosaink is pályára léptek a bajnokság tavaszi szakaszának első összecsapásán, ahol fordulatos találkozón 5:5- ös döntetlenre végeztek az Alsónémedi ellen.

Eredmények:

MLSZ III. o. Közép- B csoport U19 Komárom VSE – Csepel FC 0:2 Gólszerzők: Kiss Marcell (’22), Jeszenszki Rudolf (’61)

Részletek: Jegyzőkönyv

MLSZ III. o. Közép- B csoport U17 Komárom VSE – Csepel FC 3:1 Gólszerző: Bakti Bálint

Részletek: Jegyzőkönyv

Leány U19 Közép- Keleti csoport, Honvéd FC – Csepel FC 3:0

Részletek: Jegyzőkönyv

Regionális Futsal Bajnokság, Budapest I. csoport Csepel FC – Alsónémedi SE 5:5 Gólszerzők: Szabó Norbert, Tamás Dávid, Horváth Ákos, Kaszab Ferenc, Sebestyén László

Részletek: Jegyzőkönyv