“mindig jó szívvel gondoltam a csepeli klubra”

A Csepel FC kötelékéhez tavaly óta újabb szakemberek csatlakoztak, akik mind a hozzáállás, mind szakmai szintet tekintve növelték klubunk ázsióját.  Szeretnénk ha kicsit jobban is megismernék őket.

Elsőként Zsivoczky- Pandel Pétert mutatjuk be azoknak, akik esetleg nem ismernék, a sportoló ugyanis már megfordult a Csepel FC- nél, méghozzá játékosként az NB III 2018/19- es szezonjában. A még mindig csupán 24 esztendős sportember a Ferencvárosban nevelkedett, majd játszott a Budafok, a Soroksár, a Kaposvár, a Salgótarján, a Mórahalom együtteseiben, majd jött a Csepel és azt követően a Dunakeszi valamint a Dabas- Gyón csapata. A labdarúgó, sérülése okán volt kénytelen egy időre felhagyni sportpályafutásával és edzőként klubunknál kezdte meg a tevékenységét, most pedig nyilatkozott honlapunknak.

A csapat nagy részével, illetve Takács Krisztiánnal is folyamatosan kontaktban voltam, játékosként több barátot is szereztem Csepelen, így amikor kiderült, hogy keresztszalag-szakadás miatt egy ideig nem folytatom az aktív sportot, ismét aktuálissá vált a visszatérésem és mivel mindig jó szívvel gondoltam a csepeli klubra, illetve a feltételek is megfelelőek voltak számomra nem volt akadálya az újabb együttműködésnek. A vezetőség is mindig korrekt volt nem csak velem, de tudomásom szerint mindenkivel, ami manapság nagyon ritka, ezért sosem zárkóztam el attól, hogy egyszer még Csepelen rúgjam a bőrt. Sajnálatos a sérülésem miatt egyelőre csak a pálya széléről tudom figyelni az eseményeket, remélem ez hamar változni fog és nem csak a fejemben lévő tudással, hanem a lábamban lévővel is segíteni tudom ezt a nagy múltú klubot. Tavaly novemberben érkeztem a klubhoz, ahol jelenleg az utánpótlás két felső korosztálya tartozik hozzám (U17 és U19), a felnőtt csapatban pedig a másodedző szerepét töltöm be.

– Milyennek látod a Csepel FC felnőtt csapatát, mire számítasz tavasszal?

Úgy gondolom a keret alkalmas arra, hogy megszorongassa az éllovast, abban biztos vagyok, hogy egytől- egyig mindenki meg fog tenni mindent, hogy eltüntessük a pontkülönbséget és a mi nevünk legyen legfelül a bajnokság lefújása után.

– Hogy látod az U17 és az U19- es csapatainkat, ott milyen reményekkel vágtok neki a tavasznak?

Véleményem szerint folyamatos fejlődésen megy keresztül mindkét korosztály, hosszú út elején vagyunk még, de mindenki beleállt a melóba, élvezik az edzéseket, meg lesz a gyümölcse ennek, egyénileg és csapatszinten is.

Végezetül arra a kérdésre, hogy érzi magát november óta ismét Csepelen, így válaszolt:

Mindenkivel jó a kapcsolatom, mind emberileg, mind szakmailag nagyon jó társaságba csöppentem bele, könnyű így dolgozni!

Eredményes,  jó munkát, és sok csepeli sikert kívánunk tavasszal!

Lejegyezte: Légrádi Gábor