Zárt kapuk mögött, de folytatjuk!

A járványhelyzet miatt meghozott kormányzati intézkedések szigorú betartásával folytatják az edzéseket és a bajnoki mérkőzéseket is a Csepel FC felnőtt és korosztályos csapatai is.

Az MLSZ által kiadott iránymutatás egyik pontja alapján minden amatőr férfi, női, felnőtt, utánpótlás és futsal mérkőzésen sportszervezetenként maximum 25 fő vehet részt a mérkőzésen (kivéve az NB III. férfi felnőtt labdarúgó bajnokságban szereplő sportszervezetek, ahol maximum 35 fő vehet részt a mérkőzésen). Ebbe a létszámba a labdarúgókat, stábtagokat, illetve regisztrált sportszakembereket és vezetőket kell beszámítani. Ezek a rendelkezések a bajnoki mérkőzések mellett a felkészülési találkozókra is vonatkoznak.

A döntés értelmében tehát a tréningek  és mérkőzések zárt kapusak – szülők, hozzátartozók -mindannyiunk érdekében- sajnos nem jöhetnek be a sporttelepre!

Sportolóinkat, edzőinket, stábtagjainkat maszk viseletére kérjük a sporttelepen, kivétel edzés/mérkőzés közben.

Igyekszünk a kapukat, bejáratokat zárva tartani a  Béke téri sporttelepen, kizárólag az edzések mérkőzések idejére nyitjuk meg azokat.

Az edzésekkel/mérkőzésekkel kapcsolatos időpont/helyszínváltozásokról technikai vezetőink és edzőink is igyekeznek tájékoztatást adni, illetve honlapunkon és facebook oldalunkon is igyekszünk minden információt mielőbb megosztani.

Kérünk mindenkit az előírások szigorú betartására, amivel remélhetőleg meggátoljuk a vírus terjedését és védjük egymás egészségét!

Mindenkinek köszönjük  a közreműködést!

Csepel FC Vezetőség