Maszkviselés és szigorú szabályok meccseinken!

Mint köztudott a magyar kormány újabb szigorításokat léptetett életbe a koronavírus járvány terjedésének megakadályozására, ami érinti a Csepel FC- t is.

Klubunk maximálisan aláveti magát a rendelkezéseknek, miszerint a kulturális rendezvényekre és helyszínekre, a mozielőadásokra, színházakra, a nem nemzetközi sportrendezvényekre vonatkozó új szabály, hogy ezeket ugyan meg lehet tartani, de a nézőterén a nézők kizárólag maszkban- a páholyok kivételével – csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni és a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket nem foglalhatják el. Az egymás mellett és a különböző sorokban ülők között is lehetőség szerint 1,5 méteres távolságot kell biztosítani. A 1,5 méteres távolságot meg kell tartani a páholyokban, a létesítmény területén, a kulturális vagy sportrendezvények szünetében, valamint a helyszínen található vendéglátó üzletben is. A védelmi intézkedések betartásáról és a szükséges feltételek biztosításáról a kulturális vagy sportrendezvény szervezője, illetve a helyszín üzemeltetője köteles gondoskodni.

Mindez vonatkozik felnőtt és utánpótlás találkozóinkra is!

Egyesületünk ezért az ülőhelyek azon részét, ahová TILOS lesz leülni, illetve az ülőszektorok használaton kívüli részét biztonsági szalaggal lezárja, és tisztelettel megkér minden szurkolót, hogy oda ne üljön/álljon, ahol ezek a szalagok jelzik, mert a rendezők ellenőrzik a szabályok betartását. Azok pedig akik nem tartják be ezeket az előírásokat a klub további működését teszik kockára, így bízunk benne, hogy a szurkolók egymást is figyelmeztetik majd a szabályok betartására.

Büféinkben továbbra is elérhetőek a limitált példányszámú Csepel FC maszkok, melyek megvásárlásával mindenki elősegítheti saját, valamint embertársai egészségének védelmét, egyben támogatja a legendás csepeli sportélet múltját őrző archívum működését, ezzel is elősegítve egy leendő csepeli sportgyűjtemény megvalósítását.

Felnőtt csapatunk a megszokott menetrend szerint készül a Csep- Gól FC elleni szombati összecsapásra, ami 13:30- kor kezdődik a Csepel Stadionban, a találkozót Király Gergő vezeti majd, segítői Bencze András és Ifj. Czakó Tibor lesznek.