Kötelező maszkhasználat a Csepel stadionban is

Az országos járványhelyzet okán kiadott rendelet a Csepel FC- t is érinti, így újabb intézkedéseket kellett bevezetnünk a Béke téren is.

A Magyar Kormány járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló Kormányrendeletének módosításával összhangban a Csepel Football Club vezetése az emberi élet és egészség védelme érdekében az alábbi döntést hozta a mai naptól:

A Csepel Sporttelep területére történő belépés pillanatától kötelező (nyílt és zárt térben egyaránt) minden belépő személynek maszkot viselni olyan módon, hogy az orrot és a szájat folyamatosan elfedje. A maszk lehet orvosi maszk, munkavédelmi maszk, illetve textil vagy más anyagból készült maszk.

A rendelkezés alól felmentést kizárólag sportrendezvényen, edzésen résztvevő sportolók, edzők, mérkőzésvezetők, versenybírók és segítőik kapnak felmentést a rendezvény és edzés ideje alól, valamint mindazok, akik ételt, italt fogyasztanak.

A rendelkezés érvényes minden belépő személyre, annak státuszától, a sportközpontban tartózkodás okától és időtartamától függetlenül! Gépjárművel érkezők a jármű elhagyásától kötelesek a maszk viselésére.

Kérjük, hogy mindannyiunk érdekében mindenki tartsa be az előírásokat, vigyázzunk egymásra!

/A hétvégi felnőtt bajnoki mérkőzéseken már elérhető lesz klubszínekből álló, Csepel FC címerrel ellátott mosható, vasalható textilmaszk a stadionban illetve webshopunkból is rendelhető./