Mestermérleg, REAC- meccsinfók

Felnőtt együttesünk szombaton minimális különbségű győzelmet aratott a SZAC ellen, amivel megkezdtük a visszazárkózást az élbolyba. Szakvezetőnk értékelt, következik a REAC.

 

Takács Krisztián vezetőedző: – Saját magunknak tettük nehézzé a SZAC elleni mérkőzést, amivel – a végeredmény tekintetében- méltó módon tudtunk tisztelegni Fatér Károly emléke előtt. Bízom a hasonló folytatásban a REAC elleni bajnokin is.

A találkozóval kapcsolatban fontos megjegyeznünk, hogy ezúttal nem hétvégén, hanem (október 9- én), pénteken 18 órától kerül sor a REAC – Csepel FC összecsapásra.

A házigazda tájékoztatta egyesületünket, hogy a Csepel szurkolók pontosan hol foglalhatják majd el helyüket a Budai II László stadionban (ezt alant lehet látni). A bejárat a Széchenyi térről lehetséges.

Pénteki ellenfelünk 3-3-1-es mutatóval várja majd ezt a találkozót, eddig a Gázgyár, a Közterület és a Budafok II estek áldozatául, a Testvériség, a Csep- Gól és az Unione meccsek döntetlen eredménnyel zárultak, míg a Pénzügyőr túl nagy falatnak bizonyult a sárga- kék együttes számára. Az előző bajnokságban ugyancsak idegenben 3:1- es sikert arattunk Németh Zoltán, Torda és Villányi góljaival. Szakvezetésünk abban reménykedik, hogy ezúttal is legalább hasonló eredménnyel térhetünk majd vissza a Béke térre a két 1912- ben alapított együttes meccsét követően.