Medve- verés után, Vízművek- vizit előtt

Mozgalmasan telik a hét a Csepel FC felnőtt együttesének, szerdán a Budapest kupában, míg szombaton a bajnokságban kell helytállnia csapatunknak.

A Budapest Kupában – felcserélve a pályaválasztói jogot- a Zuglói Medvék BLSZ IV. osztályú együttese látogatott a Béke térre, ahol gólnélküli első félidőt követően végül magabiztosan “hoztuk a kötelezőt” a lelkes, fiatal labdarúgókból álló ellenfelünkkel szemben.

Zuglói Medvék – Csepel FC 0:3 (0:0)

Béke tér, Csepel Stadion

Jv.: Fekete László (Király Szilveszter, Bereczki Miklós)

Zuglói Medvék: Ivacs F. – Kaslik B. (Somogyi D. ’87), Lukács J., Szép J., Gladys B., Kis Á. (Szabó B. ’82), Solti B. (Molnár K. ’62), Nagy L., Horváth M., Varsányi B. (Tóth B. ’67), Szántó D.

Csepel FC: Szűcs Krisztián – Bende János, Zai Kristóf (Takács László ’57), Vargovics Tamás (Vörös Bence ’46), Németh Zoltán (Bencze Márton ’57), Ködöböcz András (Mohácsik Gábor ’46), Gauzer Levente (Mészáros Roland ’46), Szabó Erik, Kiss Márk, Mankó Dávid Pipó Kristóf Vezetőedző: Takács Krisztián

Gólszerzők: Mankó Dávid (’46), Szabó Erik (’67), Bencze Márton (’80)

A csapat ezt követően a hétközi menetrend szerint készül a szombati bajnoki találkozóra, ahol a Fővárosi Vízművek SK vendégei leszünk. Az előző bajnoki szezonban sajnos fontos pontokat szórtunk el a IV. kerületben az akkor még (ex-újpesti) Szelzák Zoltán vezetése alatt működő egylet vendégeként. Gauzer ugyan megszerezte a vezetést nekünk a 87. percben, de a lefújás előtt jött a hidegzuhany, ugyanis a 90. percben Buhály egyenlíteni tudott, így nem sikerült elhoznia a három pontot Németh Gábor együttesének. A “visszavágóra” sajnos nem kerülhetett sor a koronavírus járvány okozta problémák miatt…

Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán, immáron mindkét csapatot más edző irányítja, s szombati ellenfelünknek eddig nincs oka a szégyenkezésre a bajnoki szereplést illetően. A Pénzügyőrtől ugyan simán kikaptak az első fordulóban (4:1), ám utána felülmúlták az ASR Gázgyárt (1:0), majd ikszeltek az Unione ellen (1:1), s a legutóbbi játéknapon (nem kis meglepetésre) idegenben páholták el a Budafok II együttesét 5:3- ra. Nem árt tehát felkötnünk azt a bizonyos alsóneműt, de ha szeretnénk megvalósítani a magunk előtt kitűzött célokat, akkor nem lehet kérdéses, hogy milyen elvárásokkal lépünk majd pályára Újpesten.