MOL Magyar Kupa: negatív teszt, pozitív hozzáállás

Az összes Csepel FC  labdarúgó és sportvezető koronavírus tesztje negatív lett, ezzel pedig minden lehetséges akadály elhárult, hogy vasárnap fogadhassuk a Soroksár SC csapatát.

Az MLSZ által kötelezően előírt tesztre csütörtök este került sor melyen mindenki részt, aki a vasárnapi MOL Magyar Kupa összecsapáson akár sportolóként, akár technikai személyzetként vagy sportvezetőként egyesületünknél szóba jöhet. Klubunk továbbra is elkötelezett a járványidőszak szabályainak szigorú betartásában, amiben kérjük a szurkolók és a vendégcsapat hathatós közreműködését is. A beléptetés a szokásos módon zajlik majd a sporttelepen, a jegyárak 1.000 Ft- os egységáron kaphatók a helyszínen. A labdarúgó épületbe kizárólag a sportolók, sportvezetők illetve a játékvezetők mehetnek be a bejáratnál található kézfertőtlenítés igénybevétele után, és ezúttal a már a Sajtópáholyba sem lehet felmenni, kizárólag csak külön engedéllyel!Ezekkel is elősegítve a vírus esetleges helyszínen történő terjedését.

Bízunk benne, hogy vasárnap délután sokan lesznek kíváncsiak az NBII- es Soroksár vendégjátékára, amire csapatunk maximálisan felvértezve készült a héten , így bízunk benne, hogy a hozzáállással nem lesz gond, a többi pedig majd a játéktéren eldől.

Hajrá Csepel FC!