Mestermérleg: “ismét a csapatmunka hozta meg a gyümölcsét”

A Csepel FC labdarúgócsapata igazán mozgalmas hetet tudhat maga mögött: a kupában a Kelen SC-t, míg a bajnokságban a Budafokot sikerült legyőzni.

Az első hazai bajnoki találkozót nagyon várta már a csepeli publikum, ennek megfelelően meglehetősen sokan voltak kíváncsiak a hazai debütálásra. A meccs előtti “körítés” megelőlegezte a srácoknak a bizalmat, amivel aztán éltek is Takács Krisztián és Takács László “fiai”. A taktikai utasításokat betartva fegyelmezetten, jól játszva, látványos gólokban is gazdag találkozón múlták felül az NBI- es Budafoki MTE fiókcsapatát, akiknél a meglehetősen fiatal életkorú labdarúgók az utolsó percekig mindent megtettek egy újabb találatért, de mindhiába. Szakvezetőnk értékelte a látottakat.

Takács Krisztián vezetőedző: – A mérkőzés elején akadtak gondjaink, a lábakban még jócskán benne voltak a szerdai, Kelen SC elleni nagy iramú kupameccs fáradalmai. Ellenfelünk agresszív stílusban, jól futballozva kezdte a meccset, míg nálunk a fásultság jelei mutatkoztak. A fordulópontot Bencze Márton remekbe szabott, látványban is szép gólja jelentette, amely után tulajdonképpen elkaptuk a fonalat, s onnantól kezdve nem volt kérdéses, hogy ki nyeri a találkozót.

Jók: ismét a csapatmunka hozta meg a gyümölcsét

Emlékeztetőül:

Csepel FC – Budafoki MTE II 4:1 (3:1)

Csepel, Béke téri stadion

Jv.: Apkó Tamás (Boros Róbert, Milavecz Péter)

Csepel FC: Berhidai Zoltán – Bende János, Mohácsik Gábor, Zai Kristóf, Vargovics Tamás, Mészáros László, Németh Zoltán (Jeszenszki Rudolf ’74), Vörös Bence, Ködöböcz András (Szabó Erik ’63), Teplán János, Bencze Márton Vezetőedző: Takács Krisztián

Budafok II: Olasz B. – Harsányi D., Paholics M., Horváth T. (Vitos G. ’78), Németh G., Venczel Zs., Király K., Vaár D. (Szebenyi B. ’46), Hajas B. (Vinczellér G. ’78), Kirják H., Bán B. (Balogh D. ’53) Vezetőedző: Schróth Lajos

Gólszerzők: Bencze Márton (’32), Paholics Máté (öngól ’39), Németh Zoltán (’40, ’52), ill. Horváth Tamás (’46)