UP: Táborzáró Siófokon

Szuper gyorsasággal elröppent egy hét, így már véget is ért a Csepel FC utánpótlás labdarúgóinak tábora Siófokon, ami jobban is sikerült, mint ahogy elterveztük.

A péntek reggeli időjárás alaposan átírta a táborozás utolsó napjára kigondolt programot, ugyanis az eső – mintha dézsából öntötték volna- szakadatlanul esett Siófokon, így a tervezett edzésprogramot sajnos el kellett halasztania a stábnak és a gyerekeknek. Így aztán bőven volt rá idő, hogy mindenki a megbeszéltek szerint hagyja el a szobáját és kulturált körülmények között távozzon a szálláshelyéről. Ideiglenes dietetikusunk és egyben étel- és italminőség teszteléséért felelős stábtagunk, Elek Vendel példamutató módon végigjárta a sportolók által kiürített szobákat, hogy nem hagyott- e ott valaki valami személyes tárgyat, s igyekezetében egy -minden szobában megtalálható- Bibliát is magához vett. Azt a recepción le is adta annak rendje és módja szerint, mondván biztos valamelyik táborozónk saját könyvéről van szó, mire a recepciós meglehetősen kulturált módon ( kitörő röhögését elfojtva) reagált rá és vette át a szentírást tartalmazó kiadványt, hogy azt visszajuttassa a szobába, eredeti rendeltetésének helyére.

A kicsekkolást követően Elekes Zsolt táborvezetőnk a szálloda aulájában mondott köszönetet az Aranypart Hotel vezetőjének, akivel évek óta remek kapcsolatot ápol a Csepel FC, s aki ismét olyan körülményeket teremtett munkatársaival együtt, ami kifogástalanul szolgálta egyesületünk sportolóinak felkészülését az előttünk álló bajnoki szezonra. Sportolóink mindezt hatalmas ovációval és tapssal köszönték meg neki, és már most jeleztük, hogy jövőre is szívesen folytatnánk ezt a kölcsönös együttműködést, ami eddig mindkét részről gyümölcsözőnek bizonyult.

Az indulást megelőzően készítettünk még egy közös fotót az Aranypart Hotel főbejáratánál, majd a Balatoni Vasas sporttelepe felé vettük az irányt, ahol az egész heti edzések és meccsek technikai kellékeit vettük magunkhoz, s ahol a helyi gondnoktól vettünk érzékeny búcsút, aki mindenben a segítségünkre volt, s akinek -elmondása szerint- szívéhez nőtt a Csepel FC utánpótlása, akiket bármikor szívesen lát, ha éppen arra visz az utunk. Ezt követően a Csepel Stadion felé vettük utunkat, ahová a délutáni órákban gördült be a busz a már izgatottan várakozó szülők/hozzátartozók legnagyobb örömére. Láthatóan mindenki a legnagyobb örömmel üdvözölte egymást és már a helyszínen kezdetét vették az egy hét alatt szerzett balatoni élmények elmesélései, ami otthon akár órákba is telhetett.

Ezzel zárult tehát a Csepel FC 2020- as nyári labdarúgó tábora, ami a klubvezetés, a sportolók és az áldozatkész szülők nélkül nem jöhetett volna létre. Összefoglalva: egy hét balatoni edzőtáborozás a labdarúgás, az aktív pihenés, a csapatösszetartás, a barátság, a felkészülés és a közös élmények jegyében a Csepel FC égisze alatt, amit köszönünk mindenkinek! Folytatás immáron a Csepelen, a Béke téri sporttelepen, ahol mindenkire nagyon számítunk!

Hajrá Csepel FC!