UP edzőtábor: strand, röpi, meccs és BL a 3. napon

Aki esetleg azt gondolná a Csepel FC utánpótlásának nyári edzőtáboráról, hogy monotonul, változatosság nélkül telnek, azokat ki kell ábrándítanunk.

Sportolóink a harmadik napon sem tétlenkedtek, a szokásos reggeli menetrendet követő tréning, majd ebéd után a vízpart felé vették az irányt, ahol a Balaton nyújtotta élményeket is fokozták egy sebtében összehozott strandröplabda bajnoksággal. A megmérettetésre vezetőségünk néhány tagja is beszállt és a Horváth Emese, Rácz Botond, Habos Gábor trió nem vallott szégyent a lelkes és a röplabdában is otthonosan mozgó lányaink is fiaink között. Ezt követően U9- es csapatunk felkerekedett és ismét a Balatoni Vasas pályája felé vette az irányt, ahol Rácz Botond vezetésével megmérkőztek a helyiek hasonló korcsoportú csapatával. A hazaiak négy sorral is ki tudtak állni, míg nekünk ezúttal egy cserével kellett lehozni a meccset, de ez sem jelentett akadályt. A számunkra 10:2- es győzelmet hozó, rekkenő hőségben lezajlott összecsapáson derekasan helytálltak a fiúk, amiért minden dicséret megilleti őket.

A programban a következő pont a vacsora volt, amit ezúttal Elekes Zsolt ‘bá szolgált fel az éhes szájaknak,s mivel gyros tál volt terítéken, javasoltuk neki, hogy az Elekes Döner&Gyros mihamarabb nyisson egy kifőzdét Csepelen is.

A vacsorát követően idősebb korosztályaink kisebb kimenőt kaptak a városba, amivel azonban többen nem éltek, ugyanis a tv élőben adta az Atalanta – Paris SG Bajnokok Ligája összecsapást, ami sokunkat odaszegezett az aulában lévő képernyő elé, s a nem mindennapi végjátékot hozó meccs is adott némi élményt, főleg a legkisebb játékosainknak. A mérkőzést követő órákban aztán Elek Vendel /klubunk dietetikusa és élelmezésügyi szakreferense/ is betoppant az edzőtábor helyszínére, de ezt a gyerekek már nem láthatták, hiszen addigra jóízűen aludtak.

Folytatás csütörtökön.