UP: edzés, meccs , izomfejlesztés,fürdés a tábor 4. napján

Lassan a hajrájához érkezik a Csepel FC utánpótlás edzőtábora Siófokon, így a terhelés is eléri csúcspontját, de továbbra is a vizes programok a legnépszerűbbek.

Elekes Zsolt táborvezetőnk csütörtök reggel 5:45- re rendelt el ébresztőt a táborlakóknak, akik kissé álmosan kászálódtak le a reggeli tornához, majd futáshoz, de a program végére azért mindenki kellőképpen magához tért. A mozgást követő bőséges reggelit követően buszra pattant a társaság és meg sem állt a Balatoni Vasas pályájáig, ahol egy kivételével az összes korosztály és a lányok is csoportokra osztva végezték el aznapi edzésüket. A meglehetős meleg ellenére mindenki becsülettel végezte a dolgát a 80 perces edzésen. A tréningezőket U13- as csapatunk váltotta a játéktéren, akik a Balatoni Vasas hasonló korosztályú együttesével 3×20 percben a Bozsik tornák játékszabályai szerint mérkőztek meg egymással és végül 19:0- ás sikerrel vették az akadályt Rácz Botond tanítványai.

A meccset követően az összes csepeli bevetette magát a Balatonba egészen ebédidőig, amit a jól megszokott csendes pihenő, majd újabb fürdőzés követett. Délután öt órára aztán kivétel nélkül minden sportolónk edzésszerelésben gyülekezett a szálloda kertjének egy félreeső füves részén, hogy nekiveselkedjen egy jó órás állóképesség javító- koordinációs feladatsornak, amiben több minden is szerepelt, a helyben sprinteléstől kezdve a játékosaink által “várva várt és kedvelt” plank- ig. Az alapos és izzasztó izommunkát néhány perc regeneráció követte, majd a bőséges vacsora, ahol vezetőink és játékosaink együtt mondtak köszönetet a helyi konyhán dolgozó két hölgynek, akik rengeteget tettek azért, hogy a srácok elé megfelelő minőségű és mennyiségű étel kerüljön. Ez úton is hálásak vagyunk nekik, és külön köszönet a vacsorát követő ajándék dinnyeszeletekért, ami osztatlan sikert aratott mindenki körében. A vacsorát követően szabadprogram, majd újabb közös BL- meccs nézés (Lipcse – Atlético Madrid) zárta a tartalmas csütörtöki napot.