UP: meccsdömping a tábor 2. napján

A Csepel FC  utánpótlása második napja táborozik Siófokon, ahol kedden komolyabb erőfelmérőn estek túl a lányok és a fiúk is. A második napon reggel Balaton parti futással és reggeli tornával, majd a reggelit követően balatoni fürdőzéssel töltötték idejüket sportolóink és szakvezetőink, némi lazítással készülve a délutáni felkészülési mérkőzésekre. Az ebédet követő csendes pihenő után először az U15- ös brigádunk kerekedett fel, hogy megmérkőzzön a Balatoni Vasas U16- os együttesével, akik ránézésre erősebb testfelépítéssel rendelkeztek, mint a mieink, de ez játékban nem feltétlen vált az előnyükre, s végül 0:1- es félidőt követően 2:2-es végeredmény született a találkozón. A meccset egy ideig figyelemmel kísérték női labdarúgóink is, akik a meccs ideje alatt a Siófok utánpótlásközpontja felé vették az irányt, ahol a helyiek U19- es együttese ellen tették próbára tudásukat. A másodosztályú Siófok folyamatosan bővülő utánpótláscentrumában minden igényt kielégítő, kiváló minőségű labdarúgópályán fogadták a helyiek a lányainkat. Az előzményeket tekintve nem várt könnyű mérkőzés a csajokra, mert a Siófok két szezonnal ezelőtt jelentős különbségű győzelmet aratott a bajnokságban a mieink felett, de talán éppen ezen, számunkra fájó emléknek is köszönhetően erre a találkozóra a Csepel FC “amazonjai” alaposan felszívták magukat és nagyszerűen küzdve, szinte egészen az összecsapás utolsó pillanatáig gól nélküli döntetlenre hozták a találkozót. A végig rendkívül sportszerű összecsapás lefújása előtt pár perccel azonban a hazaiak csak betuszkoltak egy gólt a kapunkba, ami végül a sikerüket is jelentette, de a csepeli lányok abszolút emelt fővel hagyhatták el a játékteret, ugyanis abszolút méltó ellenfelei voltak Boér Renáta kitűnő erőkből álló tanítványainak, akiknek ez úton is további sikereket kívánunk és köszönjük szépen ezt a lehetőséget.

A lányok meccsét követően visszatértünk a Balatoni Vasas sporttelepére, ahol a Csepel FC U17- es együttese mérkőzött meg a Balatoni Vasas U19- es gárdájával villanyfényes összecsapáson. A mieink végig dominálva, helyenként nagyszerű megmozdulásokat bemutatva 4:1- es félidőt követően 8:2- es sikert arattak a hazaiak ellen, ugyancsak sportszerű, mindkét csapat felkészülését remekül szolgáló mérkőzésen.

Ezzel meglehetősen mozgalmas napot zártunk, így labdarúgónknak nem kellett sokat bajlódnia az esti elalvással, ami bizony nagyon jól jött a szerdai tréningeket megelőzően.

Eredmények:

Balatoni Vasas U16 – Csepel FC U15 2:2

Siófoki Bányász U19 női – Csepel FC U19 1:0

Balatoni Vasas U19 – Csepel FC U17 2:8