Felkészülés: ismét hat gólig jutottunk

Második tesztmeccsét is lejátszotta a Csepel FC felnőtt együttese, hazai környezetben a Pest megye I. osztályú Tököl együttese ellen, ahol háromgólos siker született.

A csapadékos időjárás ellenére viszonylag sokan voltak kíváncsiak a két csapat összecsapására, ami szinte minden alkalommal jó kis meccseket eredményezett a korábbi években. A játék összképe alapján teljesen megérdemelt a sikerünk, a gólokon kívül legalább háromszor zörgettük meg a kapufát, ellenfelünk pedig egy 11- esen és egy szabadrúgáson kívül csupán egy szerencsétlenül összehozott öngóllal tudta bevenni a kapunkat. Folytatás következő szombaton a Pestszentimre együttese ellen.

Csepel FC – Tököl VSE 6:3
Játékvezető : Elek Vendel
Csepel FC: Berhidai Z. – Vörös B., Mohácsik G., Gauzer L., Teplán J., Takács L., Zai K., Németh Z., Mankó D., Kemerle D., Bencze M.
Cserék: Igor, Pipó D., Vargovics T., Szabó E., Ködöböcz A., Kiss M., Urbin M., Busai T.
Gólszerzők: Bencze M. (2), Mankó D. (2), Szabó E. (2)

Takács Krisztián: – Még az elején járunk a munkának, néhányan távoztak az előző bajnokság keretéből de szerencsére vannak érkezők is. Sok még a dolgunk de nem vagyunk elkésve semmivel, a bajnoki rajtig körvonalazódnia kell, hogy milyen célokkal vághatunk majd neki az előttünk álló pontvadászatnak.