“Viszlát a pályán!” – véget ért a Csepel FC napközis tábora

Hamar elröppent három hét a nyári szünetből, így a Csepel FC nagysikerű napközis tábora is a végéhez ért, sok gyerek legnagyobb bánatára…

A Béke téri sporttelepnél kevés ideálisabb helyszín akadt a kerületben a táborozásra, így sok szülő döntött úgy, hogy a Csepel FC -re (pontosabban Elekes Zsoltra és Rácz Botondra) bízza csemetéjét, akik szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat a változatos és színes programok kavalkádjában, ahol természetesen a labdarúgás volt fókuszban. Mindent összevetve ismét meglehetősen jól sikerült a táborozás, minden időjárási körülményhez tudtak alkalmazkodni edzőink és a hatósági ellenőrzés (amiért ez úton is jár a “köszönet” a névtelen feljelentőnek…) sem fogott ki rajtunk, a szakemberek mindent a legnagyobb rendben találtak nálunk.

Rácz Botond technikai vezetőnk, a tábor egyik házigazdája így foglalta össze a mögöttünk hagyott időszakot:

 – A Csepel FC napközis táborának a harmadik hetét is hasonlón nagy érdeklődés övezte, mint az előző kettőt. Ezen a héten az előzőekhez hasonlóan napi két edzés, játékok, számháború és a szerdai napon egy Rákóczi kerti túra is a programok között szerepelt. Mindenki nagyon jól érezte magát (legalábbis ez látszódott az arcokon) legalább annyira, mint mi edzők! Az utolsó napon egy “kicsik a nagyok elleni” játék volt a nap fénypontja, ahol mi magunk is beálltunk az ifjabbak csapatába, mely után eredménytől függetlenül mindenki kapott egy csillogó érmet emlékként. Az éremátadás után megjutalmaztunk 4 táborozót is, akik mind a három hetet tisztességgel, és nagy lelkesedéssel csináltak végig velünk! Sárosi Máté, Losonci Róbert, Szentgyörgyi Mátyás és Scheier Zalán is egy Csepel FC pólóval és egy Csepel kulcstartóval (valamint sok- sok élménnyel) lett gazdagabb a táborozás végére! Reméljük, mindenkivel fogunk még találkozni, ha máshol nem, legkésőbb jövőre, ugyanitt! Köszönjük mindenkinek a támogatást és a részvételt! Hajrá Csepel FC!