Foci, móka, kacagás – Csepel FC nyári tábor 1. hét

Bár az időjárás cseppet lehetett volna kegyesebb a táborlakókhoz, azért így sem lehetett panasz a Csepel FC nyári napközis táborának hangulatára.

A három hetesre tervezett program első etapjában 32 gyerek vett részt a Csepel Sporttelepen, ahol ideális körülmények várták a gyerekeket. Napos időben (sajnos ebből volt kevesebb) a füves játéktéren, esősebb időszakban a sportcsarnokban tartott edzéseket a tábor két trénere Elekes Zsolt és Rácz Botond. Leginkább ugyan a futball uralta a napi tevékenységek javát, de azért bőven nyílt lehetőség egyéb elfoglaltságokra is, úgyis mint társasjáték, kártya, teqball, bújócska, számháború illetve az egyik napon egy valódi agytornára, a Csepel FC kvíz- TOTÓjára is sor került, természetesen a legvidámabb hangulatban.

Edzőink így számoltak be a héten történtekről:

-A 2020 június 15 -19. között megtartott napközis táborban több, mint 30 gyerek vett részt. A 2006 – 2015- ös korosztályig bezárólag, minden korcsoportból érkeztek hozzánk gyerekek! A napi két edzés közül a délelőttin a technikai képzés, kapura lövések, passzgyakorlatok voltak terítéken. A délutáni foglalkozáson játékos feladatoké és egymás közti játéké volt a főszerep. A kedvezőtlen időjárás sem hátráltatta táborozóinkat, mivel a fedett sportcsarnok megfelelő helyszínnek bizonyult az esős időszak alatti edzéseknek! A tréningek mellett arra is odafigyeltünk, hogy a gyerekek, egyéb, szellemi és játékra való igényét is megfelelően kielégítsük, amire különböző feladatokat találtunk ki nekik, Szerencsére csupa jó visszajelzés érkezett a táborral kapcsolatban, így talán joggal reménykedünk benne, hogy az elkövetkezendő két hét is hasonlóan jól fog sikerülni!- zárták beszámolójukat a tábor vezetői.

A Csepel FC nyári napközis táborának második hete június 22-én veszi kezdetét és folyamatosan lehet még jelentkezni az egyre csökkenő szabad helyekre.

Jelentkezés: Rácz Botond technikai vezetőnél a +36207731997- as telefonszámon vagy a csepelfc@csepelfc.hu e-mail címen illetve a helyszínen, kitöltött jelentkezési lappal lehet.