Lezártuk a csonka évadot, kezdődik a nyári tábor!

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően korosztályos csapataink után a Csepel FC vezetősége is lezárta a 2019/2020- as bajnoki évadot.

Egyesületünk elnöke Märtz János köszöntötte a megjelent stábtagokat (Elekes Zsolt, Rácz Botond, Kincses Béla, Habos Gábor, Takács Krisztián, Farkas Sándor, Bongó Krisztián, Losonci Róbert, Légrádi Gábor, Elek Vendel) pénteken délután és köszönte meg mindenkinek a szezonban végzett munkáját. Mint mondta, a labdarúgásban eltöltött hosszú időszakra visszagondolva nem emlékszik még egy ilyen periódusra, ami ilyen furcsa és sajnálatos körülmények között ért volna véget. Legjobb tudomásunk szerint szerencsére egyetlen olyan sportolónk sem akadt, aki megfertőződött volna a vírussal, klubunk pedig szinte az első pillanattól kezdve mindent elkövetett annak érdekében, hogy betartsa és betartassa a járványidőszak idejére hozott előírásokat.  Minden korosztályunk munkáját górcső alá véve elmondta, hogy újabb olyan időszakon vagyunk túl, ami a problémák mellett sok pozitívumot is eredményezett, aminek jelei már idén tavasszal megmutatkoztak. Egy mondat erejéig kitért a felnőtt csapatunk balszerencsésre sikeredett szereplésére is, ahol csupán egy nüansznyi hiányzott ahhoz, hogy ismét az NB III- ban szerepelhessen a csapat.

Klubvezetőnk beszédét követően kisebb ajándékkal kedveskedett a Csepel FC minden munkatársának ismét megköszönve áldozatos munkájukat, majd -születésnapja alkalmából- őt magát is köszöntötték a jelenlévők. Szakembereink ismertették az előttünk álló felkészülési időszak fontosabb elemeit és természetesen az edzőtáborok is szóba kerültek, mint ahogyan az is, hogy egy- egy korosztályos csapatunkra nagyjából mi várhat majd a következő szezonban.

Ezt követően felnőtt csapatunk szakvezetője Takács Krisztián is szólt néhány szót és ő is köszönetét fejezte ki a klubnál dolgozó, elkötelezett emberek munkájáért és szorgalmazta, hogy az utánpótlás és a felnőtt csapat között a korábbinál is szorosabb együttműködés valósuljon meg a jövőben.

A beszédeket követően egy helyben készült finom vacsora (köszönet érte a Habaczeller Attila – Losonci Robi “szakácspárosnak” ), majd kötetlen beszélgetés vette kezdetét, amellyel befejezettnek nyilvánítottuk a magunk mögött hagyott, csonkára sikeredett szezont.

Június 15- től pedig kezdetét veszi a Csepel FC nyári gyerektábora, ahová 3 héten keresztül várunk minden sportolni és szabadidejét tartalmasan eltölteni vágyó gyereket a Béke téri sporttelepre.

A következő szezonban is Hajrá Csepel FC!