Újra edzésben

A koronavírus járvány okán meghozott legújabb intézkedések immáron lehetővé teszik a tréningek megtartását, igaz szigorú szabályok mentén.

A Csepel FC vezetősége szombaton tartotta meg értekezletét a járvány okán kialakult helyzet elemzése kapcsán és alakította ki álláspontját az egyesület járványidőszak alatti működését illetően.

Klubunk minden korosztályában elindulnak a foglalkozások május 11 -től, ám kizárólag kis csoportokban, betartva az előírásokat. Az edzéseken kizárólag azok vehetnek részt, akik kitöltötték és aláírták azt a nyilatkozatot, amiben a szülők hozzájárulnak ahhoz, hogy gyermekeik részt vegyenek a tréningeken.

A Béke téri sporttelep továbbra is zárva tart, oda kizárólag a sportolók, sportvezetők mehetnek be edzői felügyelettel, az öltözők használata azonban nem megengedett. Az edzések után a gyerekeket kikísérjük a kapuhoz, ahol tudnak csatlakozni szüleikhez, rokonaikhoz. Megkérjük a hozzátartozókat, hogy fertőzésveszély elkerülése végett semmiképpen se lépjenek be a sporttelepre!

A 2019/2020- ra kiírt bajnokságokat befejezettnek nyilvánította a Magyar Labdarúgó Szövetség így minden csapatunk számára véget ért a pontvadászat, ám egyesületünk vezetése arra kéri minden sportolóját, hogy csatlakozzon korosztályai edzéseihez, edzőink minden egyes labdarúgóval tartják a kapcsolatot és tájékoztatják a sportolókat az aktuális állapotokról. Természetesen kötelezni senkit nem fogunk az edzéslátogatásra, azt mindenki maga dönti el, hogy vállalja – e a közös gyakorlásokat vagy sem.

Természetesen a vírus kitörése után sem “állt meg az élet”, trénereink igyekeztek online edzéseket tartani, edzésterveket küldtek a játékosoknak így próbáltak valamelyest lendíteni a karanténhelyzet okozta nehézségeken. A klub technikai hátterének biztosítása is folyamatos volt, a pályák, öltözők karbantartása, állagmegóvása zavartalanul folyt a kényszerszünet alatt is, amiért technikai munkatársainknak tartozunk hálás köszönettel.

Felnőtt csapatunk is edzésbe áll a május 11-i héten, természetesen ők is a szabályok mentén, Takács Krisztián vezetésével fognak neki a munkának. A bajnokságnak ugyan BLSZ I. osztályában is vége szakadt, ám rengeteg kérdés maradt még megválaszolatlanul azzal kapcsolatban, hogyan és miként alakulnak majd a következő szezon bajnoki kiírásai, klubunk is érdeklődve várja a részleteket és amennyiben születnek a Csepel FC -t is érintő döntések, arra azonnal reagálni tudunk és fogunk.

Bízunk benne, hogy záros határidőn belül minimálisra csökken a járványveszély és teljesen visszatérhetünk az egyesület normál menetrendjéhez, aminek sportolóink, edzőink, vezetőink, munkatársaink és bizonyára szurkolóink is nagyon örülnének már.

Jó egészséget kívánunk mindenkinek,

Hajrá Csepel FC!

 

 

 

 

 

 

 

Megkérnénk továbbá
minden edzőt, hogy az elmaradt tagdíjakat próbálja meg beszedni a játékosokkal.