UP: Csepel FC ONLINE háziverseny!

Amint arról már korábban beszámoltunk, az országos járványhelyzet miatt a Csepel FC -maximálisan betartva az előírásokat- szünetelteti labdarúgó edzéseit minden korosztályban. A távmunka azonban folyik!
Utánpótlás edzőink természetesen bőségesen ellátják tanítványaikat házi feladatokkal, melyek becsületes elvégzésében nagyon bízunk, így annak is eljött az ideje, hogy egy kis – online- háziversenyt rendezzünk.
Legkisebb korosztályaink (Rácz) Boti ‘bá szakmai útmutatásával vehetik fel a versenyt egymással.
Várunk minden Csepel FC játékost és ezúttal rajtuk kívül másokat is, akik megcsillogtathatják tehetségüket,  amit a járvány elmúltát követő első személyes találkozáskor értékes jutalommal honorálunk!

Három korosztályban várjuk a jelentkezéseket: : A 2005 – 2006 – 2007 -es, a 2008 – 2009- es illetve a 2010- valamint annál fiatalabbak. Lányok és Fiúk vegyesen!

Az első gyakorlat a dekázás lesz, az erről készült felvételeket legkésőbb vasárnap estig (április 5.) kérjük küldjétek el Boti ‘bá- nak a racz.boti8@gmail.com e- mail címre vagy közvetlenül neki, a saját Facebook oldalán privát üzenetben!

Mindenkinek türelmes és hasznos otthon tartózkodást, szorgalmas tanulást és gyakorlást valamint nagyon sok sikert kívánunk!

Hajrá Csepel FC!