Vírusveszély: elmaradnak az utánpótlás edzések!

Az egyre növekvő vírusveszély okán az MLSZ felfüggesztette az utánpótlás bajnokságokat, s ehhez kapcsolódva a Csepel FC vezetősége úgy döntött, határozatlan időre felfüggeszti a labdarúgó edzéseket minden utánpótlás korosztályban.

Klubvezetésünk ez úton is arra kéri sportolóinkat, gyerekek esetében szüleiket, hozzátartozóikat, hogy a személyes találkozást mellőzve telefonon, e- mailen, honlapunkról, Facebook oldalunkról tájékozódva maradjanak kapcsolatban edzőjükkel, hogy minden fontos információt első kézből megkaphassanak. Az edzések látogatottságának felfüggesztése visszavonásig érvényes és mindannyiunk közös érdeke!

FELNŐTT együttesünk bajnoki mérkőzését egyelőre nem mondták le hivatalosan, így ők ma nem, de holnap edzésre kell, hogy jelentkezzenek a szokásoknak megfelelően a Csepel Stadionban.

Amennyiben sportolóink edzőinket nem érik el telefonon, akkor keressék Rácz Botond technikai vezetőnket a 06-20/773-1997- es telefonszámon vagy e- mailen a racz.boti8@gmail.com címen.

Mindenkit arra kérünk, hogy kísérje figyelemmel a fejleményeket és tartsa be a vírusfertőzés okán elrendelt utasításokat, s lehetőség szerint tartózkodjon otthonában és vigyázzon magára valamint embertársaira!