Zárt kapuk mögött Csepelen is

A Csepel FC -bármennyire is sajnálja- természetesen magára nézve is kötelezőnek tartja a március 11 -i rendeletet, miszerint bizonytalan ideig szurkolók mellőzésével kell mérkőzéseinket megrendezni.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a kormány rendkívüli döntését követően március 11-től visszavonásig az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zártkapus megrendezését rendelte el.

A korlátozás azt jelenti, hogy március 12-től visszavonásig Magyarország területén az MLSZ tagszervezeteinek bármely csapata részvételével megrendezett hivatalos (MLSZ-szervezésű, természetesen ideértve az MLSZ budapesti/megyei igazgatóságait is) vagy felkészülési mérkőzésén egy szűk körű rendezőgárda mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen.

A most bevezetett korlátozásban foglalt rendelkezések maradéktalan betartásáért a szervező sportszervezet, a vendégcsapat személyei tekintetében pedig a vendég sportszervezet a felelős.

Az MLSZ és budapesti/megyei igazgatóságainak versenyein közreműködő játékvezetők tájékoztatást kaptak arról, hogy a megszokott, a sportszerűség által is megkövetelt, a mérkőzések előtti és utáni kézfogásokat az egészség megőrzése érdekében meghozott rendelkezések visszavonásáig mellőzzék.

Ennek tekintetében a hétvégén esedékes hazai utánpótlás és felnőtt labdarúgó mérkőzéseink is zárt kapuk mögött lesznek megtartva.

Szurkolóinktól megértést és türelmet kérünk, a szokásoknak megfelelően minden eredményről beszámolunk honlapunkon!