Felkészülés: biztató jelek, magabiztos siker az RKSK ellen

A felkészülési időszak kellős közepén álló felnőtt együttesünk újabb edzőmeccset játszott, a szokásoktól eltérően ezúttal hét közben. Labdarúgóink ezt az akadályt is sikerrel vették.

Csapatunk az NB III. közép csoportjának 8. helyén álló Rákosmente KSK vendége volt szerda este és egészen biztató produkciót bemutatva, kapott gól nélkül aratott 5 gólos sikert.

A csapat a Botlik Dániel – Vörös Bence, Mészáros Roland, Mészáros László, Teplán János, Kemerle Dániel, Vargovics Tamás, Mankó Dávid, Bányai János, Németh Zoltán, Torda Bence összeállításban kezdett.

Csereként Villányi Gergely, Takács László, Zai Kristóf, Monori Norbert és az első csapattal készülő négy ifjúsági korú labdarúgónk jutottak szóhoz.

RKSK – Csepel FC 0:5 (0:3)

Gólszerzők: Villányi G. /2/, Németh Z. /2/, Mankó D.

Németh Gábor vezetőedző: – Ismét egy remek erőfelmérőn vagyunk túl, ahol a  látottak is azt támasztották alá, hogy a csapat egyre jobb állapotba van, annak nyomát sem látni, hogy esetlegesen visszaesett volna a teljesítményünk az őszihez képest.  Jó irányba halad a munka és vele mindaz, amivel elérhetjük céljainkat. Tovább folytatjuk előzetesen eltervezett felkészülésünket, hétvégén pedig újabb edzőmeccs vár ránk, ahol az ugyancsak harmadosztályú Dunaharaszti MTK- val meccselünk, ami szintén remek alkalom lesz arra, hogy megmérjük, hol is tartunk a felkészülésben.