Felkészülés: siker a Biatorbágy otthonában

Felnőtt együttesünk lejátszotta második edzőmérkőzését, mégpedig a Pest megye I. osztályának listavezetője, a Viadukt SE- Biatorbágy ellen, a meccsen 4:1 arányban diadalmaskodtunk.

Németh Gábor vezetőedző a Botlik Dániel – Vörös Bence, Zai Kristóf, Teplán János, Szabó Erik, Vargovics Tamás, Mészáros László, Mankó Dávid, Németh Zoltán, Bencze Márton kezdőcsapatot küldte pályára, de szóhoz jutott még Berhidai Zoltán, Pipó Dániel, Torda Bence, Horváth Ákos, Hegyes Márton és a hosszú sérülése után visszatérő Takács László is. Érdekesség, hogy a házigazdák kispadján egykori játékosunk majd edzőnk Hollik András dirigált, csapatában pedig egykori csepeli labdarúgókat is felfedezhettünk.

Viadukt SE- Biatorbágy – Csepel FC 1:4 (1:2)

Gólszerzők: Gyepes Gábor ill. Bencze Márton, Németh Zoltán /3/

Szakvezetőnk elmondta, hogy a felkészülés jól halad, megfelelő ütemben kapják játékosaink a terhelést, amibe jól illeszkedett ez az edzőmeccs, ahol már látott biztató dolgokat. Most még rátesznek egy lapáttal az alapozást illetően, vagyis elérkezik a csúcsterhelés időszaka, ami nem kevés verejtékkel és fáradtsággal jár majd, de erre mindenképpen szüksége lesz a srácoknak ahhoz, hogy tavasszal elérjék a kitűzött célt…

A hét folyamán folytatódnak a tréningek, január 29-én /szerda/ pedig az NB III Közép csoportjának 8. helyezettje, az Rákosmente KSK vendégei leszünk 18 órától.