Felkészülés: győzelem a Tököl ellen

A Csepel FC felnőtt labdarúgói január 6- a óta állnak edzésben, s lejátszották első felkészülési találkozójukat is, amit kapott gól nélkül abszolváltak.

A mérkőzésre a Budatétény SE pályáján került sor, ahol Németh Gábor a következő játékosokat küldte pályára a megye I. osztályú, egykori Csepel játékosokat is soriban tudó Tököl VSK ellen: Berhidai Z. (Botlik D.) – Vörös Bence, Teplán János, Villányi Gergely, Gauzer Levente, Szabó Erik, Mészáros László, Vargovics Tamás, Mankó Dávid, Németh Zoltán, Torda Bence

Csereként szóhoz jutott három próbajátékos, illetve az ifiből a felnőtt csapattal készülő labdarúgóink: Hegyes Márton, Horváth Ákos, Pipó Dániel és Budai Dániel

Csepel FC – Tököl VSK 5:0

Gólszerzők: Németh Zoltán /4/, Vörös Bence

Németh Gábor szakvezetőnk elmondta, hogy nagyjából azt látta a pályán, amit szeretett volna a felkészülésnek ebben a szakaszában, bár akadtak még hiányosságok, aminek kijavítására a február 22 -i bajnoki rajtig van idő. Örömmel számolt be róla, hogy a második félidőben szerephez jutó ifista labdarúgóink jól szálltak be a játékba, van remény arra, hogy megállják a helyüket a felnőtt csapatban is.

A felkészülés tréningekkel folytatódik a jövő héten, majd január 26- án a Biatorbágy elleni, újabb felkészülési találkozó következik a sorban.