Csepel FC- Pezsgő Kupa

Ezúttal is Pezsgő Kupa elnevezésű teremtornával búcsúztatta a 2019- es esztendőt néhány amatőr labdarúgócsapat Csepelen.

A Csepel FC szervezésében megvalósult tornán 4+1- es felállásban 20 perces összecsapásokat játszottak a csapatok Elek Vendel tiszteletbeli játékvezető közreműködése mellett. A TBZS- Csepel, a Szigeti Veszedelem, a Sebaj, a Soma FC valamint a Cső Madár elnevezésű együttesek parázs de sportszerű csatákat vívtak egymással a valaha szebb napokat látott  Bajnokok Csarnokában, ahol minden győztes meccs után egy- egy üveg pezsgő járt a diadalt arató együtteseknek.Majdnem mindegyik csapatban feltűnt egy-egy korábbi csepeli labdarúgó vagy sportvezető, így igazán pikáns kis küzdelmeket láthattunk.

A végső sikert a TBZS- Csepel együttese szerezte meg, akik Takács Krisztián a rendezvény főszervezőjétől vehették át a tornagyőztesnek járó pezsgőspalackot.

Minden csapatnak köszönjük, hogy megtisztelték jelenlétükkel a tornát, legközelebb is számítunk rájuk, jó pihenést és Boldog Új Évet kívánunk nekik!