Évzáró az Advent, s a remény jegyében

A Csepel FC felnőtt labdarúgó csapata hivatalosan is lezárta a 2019- es bajnoki évadot. Jó hangulatú teremfocival, majd közös ebéddel búcsúztattuk a magunk mögött hagyott esztendőt.

A délelőtti teremfoci végeztével felnőtt együttesünk és a vezetőség tagjai közösen gyújtották meg a Csepel FC adventi koszorújának második gyertyáját, amely a reményt szimbolizálja.

A közösen elfogyasztott ünnepi ebédet megelőzően Takács Krisztián résztulajdonos mondott beszédet, amelyben megköszönte a bajnoki évad első részében elvégzett munkát, és kitért arra, hogy ez a teljesítmény még egy picit több odafigyeléssel lehetett volna jobb is a jelenleginél, bár elégedetlenek nem lehetünk. Kitért arra, hogy a nehézkes anyagi lehetőségek által övezett helyzetben is van remény arra, hogy versenyben legyünk a bajnoki címért, ámbár a jövőben sajnos még jobban racionalizálni kell a működtetést, mert egyik fő támogatónk más irányú elfoglaltsága miatt más irányba fókuszál. Ez azt jelenti, hogy az eddig jelentős segítséget nyújtó Papp József, aki klubmenedzserként segítette együttesünket, visszatér korábbi állomáshelyére, de amint azt beszédében ígérte, nem szakítja meg kapcsolatát a Csepel FC- vel sem. Kisebb ajándékkal és egy Csepel FC sállal köszöntük meg a sportvezető eddigi tevékenységét, aki nem titkolta meghatottságát.

Ezt követően Németh Gábor vezetőedző is megköszönte a játékosok, s a vezetők, munkatársak munkáját és külön kitért a szurkolótáborra, akik példamutató módon, minden alkalommal lelkesen  segítették a csapatot őszi menetelésében. Kifejtette, hogy továbbra is mindenkire szükség lesz, aki átérzi, hogy a tavaszi szezon mennyire fontos lesz a klub életében, és aki elkötelezett amellett, hogy ez a klub ismét olyan szintre tudjon lépni a bajnokságban, amit minimálisan megérdemel. Ehhez azonban még rengeteg munkára és bizony a csillagok -pozitív- állására is szükség lesz a jövőben. Külön kitért arra is, hogy csakis olyanokkal kíván együtt dolgozni, akiknek kizárólag egy cél lebeg a szeme előtt, úgy, mint neki magának…

A finom ebédet követően a megjelentek kellemes ünnepeket és jó pihenést kívánva köszöntek le egymástól, hogy januárban újult erővel folytathassák azt a munkát, ami a Csepel FC- t ismét előbbre viheti majd.