Csapataink Egerben vitézkedtek

Hiába érkezett el a december a Csepel FC utánpótlás korosztályai még nem pihennek, ezúttal U13 -as együtteseink vettek részt teremtornán Egerben.

A XII. AGRIAPIPE Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Tornán Elekes Zsolt és Rácz Botond vezetésével indultak el labdarúgóink méghozzá két csapattal. A november 30- án és december 1- jén rendezett megmérettetésen a Csepel FC “A” együttese a B csoportba kapott besorolást az Eger SE “Kék”, a Halászi FS és a Veresegyház társaságában, míg a “B” jelű csapatunk az A csoportban az Eger SE “Piros”, a Nyárádszereda SK és az UFC Kecskemét együtteseivel mérkőzött. Az egyszer 18 perces mérkőzéseken mindkét együttesünk 1 győzelemmel és két vereséggel lépett tovább csoportjából:

Nyárádszereda SK – Csepel FC “B” 1:0

Halászi FS – Csepel FC “A” 4:1

Csepel FC “B” – Kecskemét 1:0

Csepel FC “A” – Veresegyház 1:0

Eger SE “Piros” – Csepel FC “B” 3:0

Eger SE “Kék” – Csepel FC “A” 3:2

A legjobb 8 között az Eger SE és a Halászi FS együttese búcsúztatta a mieinket, melyek közül az egyik együttesünket csupa 2008- as születésű labdarúgók adták, ami igazán figyelemreméltó helytállásról tett bizonyságot a nagyobbak mezőnyében.

Nyolcaddöntő:

Eger SE “Piros” – Csepel FC “A” 4:0

Csepel FC “B” – Halászi FS 1:4

Elekes Zsolt és Rácz Botond edzők elégedettségüknek adtak hangot a tornán elért eredményt illetően, mint elmondták a fizikailag és testfelépítésben is erősebb ellenfelekkel szemben remekül helytálltak a mieink és a lehető legtöbbet hozták ki magukból annak érdekében, hogy minél jobban szerepeljenek. “Ezért csak dicséret illeti a srácokat!”