UP: az U17 szállította a záróforduló legnagyobb csepeli sikerét

Az őszi szezon utolsó fordulóira került sor az elmúlt hétvégén, ahol a Csepel FC együttesei közül az U17- es csapat ért el sikert, méghozzá a BVSC otthonában.

– Mindenképpen szerettük volna begyűjteni a 3 pontot, ugyanis csak akkor őrizhettük volna meg dobogó- közeli, 4. helyezésünket. Ellenfelünk igencsak meglepett bennünket a meccs előtt, jó felállásban, agresszívan, jó felfogásban veselkedtek neki a mérkőzésnek, minek köszönhetően a vezetést is megszerezték. Szerencsére ezt hamar egalizáltuk, ám egészen a 60. percig nyílt, háromesélyes volt a találkozó. Ezt követően – köszönhetően a félidei váltásnak is – sikerült fölénybe kerülnünk, ami gólokban is megmutatkozott, így teljesen megérdemelten fordítottuk a magunk javára a találkozó eredményét. Ennek legfőképp azért örülünk, mert dobogó – esélyesként zártuk az őszi szezont – értékelt a szakmai stáb.

Jók: Sükösd Krisztián, Varga Zoltán, Urbin Martin, Takács Gergely, Pully Zoltán, Palotási Patrik

Kincses Béla: – Sajnos ezúttal szinte minden csapatrészünkben hiányoztak azok a dolgok, amelyek hozzásegítettek volna ahhoz, hogy ezt a találkozót sikerrel tudjuk venni. Ettől függetlenül az ősz folyamán számos mérkőzésen mutattuk meg, hogy riválisainknak komolyan számolnia kell velünk, s ahol jó teljesítményt nyújtva, jól futballozva tudtunk meccseket nyerni. Ez most sajnos nem sikerült, de nem kell elkeseredni, tavasszal az ilyen és ehhez hasonló hibákat kell kijavítani, és akkor nem lesznek olyan gondjaink, mint ezen a meccsen.

Jók: Pipó Kristóf, Mondok Richárd

Farkas Sándor: – Az első negyed óra után már 0:2 volt az eredmény… Nagyon alacsony színvonalú teljesítményt nyújtottunk. Az első félidő utolsó 20 perce kiegyenlített játékot hozott. A szünetben pedig rendeztük a sorokat. A vendégek négyszer jöttek át a térfelünkre, s kétszer jutottak el a kapunkig. A háromgólos vendégelőnyt végül 2:3 -ra sikerült kozmetikázni. A második félidőben mezőnyfölényben és jól játszottunk, szép gólokat lőttünk, ám a bűn rossz kezdést már nem tudtuk kijavítani.

Farkas Sándor: -Egy teljesen kiegyenlített találkozó volt mezőnyjátékot tekintve. A helyzetek száma alapján is döntetlen “szagú” volt a küzdelem. Több nagy helyzetünk volt, ziccerek maradtak ki és egy büntető is. Igazságtalan eredmény született, de a futball néha ilyen…