UP: Budafokról sikerült pontokat rabolnunk

Az U17 és az U19 Budafokról hozott haza pontokat, a fiatalabbaknak és a lányoknak ezúttal nem sok babér termett a héten.

Kincses Béla: – Van hiányérzetem a győzelem elmaradása okán, de ne legyünk telhetetlenek… Mindkét gólunk szemre is tetszetősre sikeredett, amiket viszont kaptunk, nos azok ismét elkerülhetőek lettek volna. Sajnos ezen a meccsen már érződött, hogy egy kicsit “elfogytunk” a szezon végére (sérülések, betegség, stb.), így mindent összevetve nem lehetek elégedetlen, bár amint ezt már említettem, van hiányérzetem!

Jók: Jeszenszki Rudolf, Mondok Richárd

– Elsődleges célunk az volt, hogy ne vesztesként hagyjuk el a pályát Budafokon, mert akkor magunk mögött tudjuk tartani a házigazdát a tabellán. A mérkőzés összképe alapján győzelmet kellett volna ma ünnepelnünk, ám a játékvezető mindent megtett azért, hogy ezt megakadályozza. Ez előtt még ma is értetlenül állunk… A csapat az idei legjobb játékát hozta, így nagyon büszkék vagyunk a fiatalokra, mert egy remek ellenfél ellen, idegenben, műfüves talajon az egész mérkőzést uralva tettünk szert egy pontra, továbbá sokatmondó, hogy kapusunknak egész mérkőzés alatt szinte semmi dolga nem volt… Nem lehetünk elégedetlenek, de egy kicsit keserű a szánk íze a játékvezető ténykedése okán… – értékelt a szakmai stábunk.

Jók: az egész csapat

Farkas Sándor: – Hiába szereztünk vezetést és hiába játszottunk jól, súlyos játékvezetői hibákkal előnyhöz jutott a vendég csapat, amin aztán nem volt már erőnk változtatni.

Farkas Sándor: – Szégyen és gyalázat ez a hozzáállás. Lehajtott fejjel, szótlanul hagytuk hogy átgázoljanak rajtunk.

Elhalasztott mérkőzések:

Farkas Sándor: – Az első félidei hajtós, küzdős 1:0 -ás eredmény után minden szempontból jött a hideg zuhany. Az égből eleredt eső és a hazai csapatnak minden támadás végén gól. Talán el is fáradtunk, hisz elmondható, hogy rengeteget dolgoztunk azon, hogy saját és egymás hibáit kijavítsuk egy fizikálisan és korban előttünk járó ellenféllel szemben.

Farkas Sándor: – Sikerült végre jó mentalitásban pályára lépnünk és egygólos előnnyel mentünk a szünetre. A fordulás után első 2 lehetőségéből 2 gólt lőttek a hazaiak, de még tudtuk egalizálni. Sajnos egy újabb bekapott gól és ismét rohanni kellett az eredmény után. A hajrára kitámadtunk, de nem sikerült egalizálni, sőt egy kontrából a hazaiak 2 perccel a vége előtt eldöntötték a 3 pont sorsát.