UP: csaknem teljes sikert hozott a forduló

Végre majd mindegyik Csepel FC együttes sikerrel abszolválta a maga mögött hagyott bajnoki fordulót. Sajnos a lányok betliztek.

– Bár az eredmény nem ezt tükrözi, de megint sikerült egy meglehetősen gyenge produkcióval előrukkolnunk, ellenfelünk ugyan tökéletesen alkalmas lett volna arra, hogy ezen a meccsen a gólkülönbségünket pozitívba fordítsuk, ám ez sajnálatos módon elmaradt. Tegyük hozzá, hogy ebben a korosztályban valószínűleg nehéz feldolgozni az olyan körülményeket, amikkel szembetalálták magukat a játékosaink: gondolunk itt az időjárásra, a pályára és az ellenfélre is. Ettől függetlenül egy sokkal nagyobb arányú győzelemmel lehetnénk csak elégedettek- értékelt a szakmai stáb.

Jók: Gregus Gergő

Kincses Béla: – Csapatom elég nehéz sorozatát kezdte meg ezzel a meccsel, ugyanis ezt a meccset is halasztva játszottuk, aztán most is jön egy bajnoki, majd szerdán is pályára lépünk, ami meglehetősen sűrű programnak ígérkezik. A két  félidő teljesen ellentétesre sikeredett… Az elsőben bizony nem a szebbik arcát mutatta a csapat, meglehetősen enerváltan, ritmus nélkül kezdtük a találkozót a meglehetősen nagy játéktéren, amihez nem vagyunk hozzászokva, ellenfelünk persze ki is használta ennek előnyét. A második félidőben aztán váltottunk és a csapat már a szebbik arcát mutatta, ami meg is hozta az eredményét. Kétgólos előnyünk birtokában nem kellett aggódni, láthatóan mindenki teljesítménye feljavult a második játékrészre, ami a megérdemelt győzelmet is eredményezte. A meccs hajrájában akár növelhettük is volna előnyünket, ám megint számtalan ziccert hagytunk kihasználatlanul…

Jók: Jeszenszki Rudolf, Hegyes Márton, Horváth Ákos

Farkas Sándor: – Szerettünk volna javítani a mérlegünkön az elmúlt nehéz meccsek után. Hiába játszottunk ezúttal is sok hibával, mégis könnyedén kerültünk helyzetbe. Némi meglepetésre aztán 45 perc játék után véget is ért a mérkőzés. Ekkor már 9:0-ra vezettünk, a vendégek létszáma (valós és őszintén szólva valótlan sérülések által) 7+1 alá csökkent, ami így a végét jelentette a találkozónak. Az eredmény remek, a sportérték pedig nulla. A Fegyelmi Bizottság döntéséig várnunk kell a 3 pontra.

Farkas Sándor: – Ezúttal egy hasonló “súlycsoportú” csapattal találkoztunk és a hazai mérkőzés győzelemmel zárult. Az első játékrészben lehengerlő, 5:1- es eredmény minden bizonnyal jót tett mind a gyerekek, mind pedig a szülők és -legyünk őszinték- az edző lelkének is. A második félidő ugyan nem a miénk volt, de így is kihoztunk belőle egy döntetlent.Gratulálok a fiataloknak.