UP: az idősebb korosztályainknak volt jobb napja

Ismét egy fordulóval “beljebb van” a Csepel FC utánpótlása a bajnoki találkozók tekintetében. Az idősebbek több, a fiatalabbak kevesebb sikerrel vették az akadályt.

– Előzetesen nehéz meccsre számítottunk, ugyanis ellenfelünk a tabella 2. helyén állt, mielőtt ellátogatott Csepelre. Ennek megfelelően be is igazolódott a várakozás, ellenfelünk fizikálisan jó és kifejezetten jól futballozó együttes benyomását keltette. Sajnos védelmünk egyik tagjának egy buta hibáját ellenfelünk kihasználta, ami addigi jó játékunkat megtörte. Nagyon nehezen tudtunk “visszatalálni” a mérkőzésbe, de köszönhetően  a jól beszálló cseréknek és kapusunk kiváló teljesítményének végül sikerült megfordítanunk az iramában és keménységében is remek találkozót. Összességében győzelmünk  megérdemeltnek mondható, mert ellenfelünknek a 11- esen kívül nem volt komolyabb gólhelyzete, mi pedig minden követ megmozgattunk a siker érdekében. Kapusunkat külön dicséret illeti, mert két 11-est is hárított (igaz az egyik kipattanójából gól született), így oroszlánrészt vállalt a sikerünkből- áll a szakmai stábunk értékelésében.

Jók: Gregus Gergő

Kincses Béla: – A csapat – folytatva az elmúlt hetek szériáját – ismét azt csinálta a pályán, amit megbeszéltünk az öltözőben, gyakoroltunk az edzéseken. Az egész csapat fegyelmezetten, az utasításokat betartva oldotta meg a feladatot, ami a csapategység tekintetében is előrelépést jelent, sőt posztonként is mindenki megfelelően teljesített!

Jók: Kiss Márk Jeszenszki Rudolf, Hegyes Márton, Pipó Kristóf, Gladkov Zoltán

Farkas Sándor: – Az eddig egyszer botló vendéglátós ellen kifejezetten bátran és jó mentalitásban léptünk pályára. Jóval fiatalabb csapatom csak elismerést érdemel kitartásáért és a fegyelmezettségért. A különbség valós, de a korosztály nem.

Farkas Sándor: – Sajnos ismét azzal kezdődött a találkozó, hogy egy védelmi hibánkból azonnal hátrányba kerültünk. Lassan tértünk magunkhoz, csak a szünet közelében adódtak lehetőségeink. A második félidőben enyhe hazai fölény volt jellemző, de egy újabb védelmi baki kellett az újabb hazai gólhoz. Ezután változtatunk, kitámadtunk, de ez is visszafelé sült el… A bajnokság hátralévő szakaszában több sikert remélek.