Lelassítottuk a zuglói vasutat! – BVSC – Csepel FC 0:0

Tekintve, hogy idehaza -rajtunk kívülálló okok folytán- nem tudtuk fogadni legfőbb riválisunkat, mi látogattunk el a Szőnyi útra, ahonnan nagyon fontos bajnoki pontot hoztunk haza Csepelre.

A bajnoki kiírás szerint a Csepel Stadionban lett volna megrendezve az összecsapás, ám a Bp. Honvéd- MFA II csepeli albérlete okán erre szombaton nem kerülhetett sor, az általunk felajánlott lehetőséget pedig elutasította a BVSC, így kénytelen-kelletlen, de felcseréltük a pályaválasztói jogot és mi mentünk el Zuglóba. A találkozó feszült, de szurkolóinknak köszönhetően végig jó hangulatban zajlott és a pályán nem látszódott a két csapat közti óriási anyagi (ez a játékosanyagra is vonatkozik) különbség. Németh Gábor együttese alaposan felvértezve lépett pályára az ellen a BVSC ellen, akiknek szinte az egész szakmai stábja és játékosainak jó része korábban a Csepel FC kötelékében szolgált. Így különösen pikáns – nyolc sárga lapot is eredményező – összecsapás zajlott, melynek végén kijelenthettük, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet és megérdemelten harcoltuk ki a rendkívül fontos bajnoki pontot!

BVSC- Zugló – Csepel FC 0:0

Szőnyi út, Jv.: Szanyi Ádám (Landeszmann lászló, Tóth I. Tamás)

BVSC: Horváth G. – Szabó Á., Lázár Zs., Somodi Á., Murai S., Kelemen P., Schrammel Á., Balázs B. (Tóth M. ’76), Balogh B., Balogh M., Kovács G. Edző: Gabala K.

Csepel FC: Botlik Dániel – Mészáros Roland, Bányai János, Mészáros László (Guba Tibor ’88), Vörös Bence, Gauzer Levente, Villányi Gergely, Szabó Erik, Bencze Márton (Szemán Lajos ’78), Vargovics Tamás (Mankó Dávid ’57), Torda Bence Vezetőedző: Németh Gábor