BVSC – Csepel FC bajnoki meccs: FONTOS információk!

Az előttünk álló szombaton csap össze a BLSZ I. osztály két bajnokesélyes együttese a Csepel FC és a BVSC Zugló. Az eredetileg Csepelre sorsolt találkozó Zuglóban lesz megtartva, íme néhány fontos infó.

A BVSC klubunkhoz eljuttatott következő kérését tolmácsoljuk a találkozó minél zökkenőmentesebb lebonyolítása érdekében:

A vendég szurkolók a Sportbisztró melletti árkádon, kordonnal leválasztott területen keresztül tudják elfoglalni a szektorukat, mely közvetlenül a uszoda mellett van.

A büfé melyet igénybe tudnak venni, a szektor bejárat mellett lesz, az uszoda épületében. Szintén az uszoda épületben lesznek a mosdók, női és férfi egyaránt, melyet használhatnak a vendég szurkolók.

A stadionon belül a mozgás korlátozva lesz, melyet a BVSC biztonsági szolgálata fog felügyelni, ettől függetlenül igyekszünk minden igényt kielégíteni, hogy a szurkolók megkapjanak mindent, mely elvárható egy labdarúgó mérkőzésen. Nyilván előfordulhat, hogy egy- egy vendégszurkoló betéved a hazai szektorokba, őket igyekszünk majd megfelelően eligazítani.

A játékosok a főépület melletti parkolóban ingyenesen tudnak autóikkal leállni, melyet akár a gépkocsival érkező szurkolók is tudnak használni. Ettől függetlenül kérjük,hogy szurkolók a kijelölt útvonalon közelítsék meg a vendég szektort. A Szőnyi úti parkolóból tudnak bejönni a sátrak mellett, gyalogosan nem kell eljönni a Teleki Blanka utcába, hanem előtte közvetlen az építkezési terület után van egy kiskapu, melyen át lehet jönni a parkolón.

Aki gépkocsival jön, a fotón zölden bekeretezett parkolót tudja használni, vagy az utca bármely részét ahol szabályosan meg lehet állni  – áll a közleményben.

Mindenkinek sportszerű szurkolást, jó szórakozást kívánunk! Hajrá Csepel FC!