UP: összességében sikeres fordulón vagyunk túl

A Csepel FC utánpótlása ismét minden korosztályban megmérette magát és mindent összevetve sikerrel vette az újabb bajnoki fordulót.

– Szerencsésebb, ha ezt a győzelmet a helyén kezeljük, mást most nem lenne ildomos mondani, mert a számszerű győzelmen kívül nincs nagyon mit értékelni – értékelt az U17 szakvezetése.

Kincses Béla: – Végre viszont láttam ismét valamit abból, amit elterveztünk a felkészülés folyamán. Nem kértem lehetetlent, csak annyit, amire ez a társaság képes, és ezúttal sikerült is javarészt megvalósítani az elképzeléseinket. Tudjuk, hogy még mindig van hová fejlődni, de ez, a ma tapasztalt irány megfelelő útmutatás a végső célok eléréséhez! Személy szerint Horváth Ákostól mérkőzések óta várok egy ilyen befejezésre, ami végre meg is valósult!

Jók: Horváth Ákos, Kiss Márk, Pipó Kristóf, Hegyes Márton

Farkas Sándor: – Kis csapatunk legfőbb erénye eddig a kitartás és a töretlen akaraterő volt. Sajnos a mai napon ez nem volt meg és bár egy jobb ellenféltől kaptunk ki, leginkább saját magunkat sodortuk megalázó vereségbe.

Farkas Sándor: – A 2. perben bakiparádéztunk a kapunk előtt és a hazaiak köszönték szépen: 1:0. Borzasztó kezdés után nagyon nehezen tért magához a csapat. A 2. félidő ismét hazai góllal indult. Cserékkel sikerült javítani a mérkőzés képén, de Gál élményszámba menő bombagólja szabadrúgásból egy kicsit későn jött. A vége előtt két perccel a hazaiak a gólvonalról mentettek, így nem tudtunk pontot elhozni a Pasaréti útról.

A mérkőzésen súlyosan megsérült Elek Adrienn, csapatunk egyik oszlopos tagja, akit szerencsére azonnal ellátott felnőtt férfi együttesünk gyúrója Komendát Attila, majd mentő szállította a kórházba, ahol szakszerű ellátásban részesült. Játékosunkra kisebb pihenő vár, jobbulást kívánunk neki és várjuk vissza a pályára.