UP: győzelemből, döntetlenből és sajnos vereségből is kijutott

Utánpótlás csapataink közül ezúttal az U15 -ös és az U19 -es eredménye emelkedett ki az elmúlt fordulóban, de lányaink és az U17 is közel jártak a bravúrhoz.

Kincses Béla: – A bajnokságot vezető, eddig hibátlanul teljesítő Budaörs vendégei voltunk a hétvégén, így nagyon szerettünk volna borsot törni a listavezető orra alá, amit sikerült is megvalósítanunk. A csapat úgy fest, hogy elindult egy olyan úton, amiről nem kéne letérni a továbbiakban sem. A pontszerzést igazi bravúrnak tartom, sőt, ha hozzáteszem, hogy kontratámadásainkban benne volt a gól is, akkor akár azt is mondhatom, hogy győztesként is elhagyhattuk volna a budaörsi pályát. De ez már csak utópia… Formálódik a csapat, játékosaim kezdik megérteni, hogy milyen útmutatást kell követni és a fegyelmezettség tekintetében is pozitív dolgokat tapasztalok, többek közt ennek is köszönhetően hoztunk haza pontot Budaörsről.

Jók: az egész csapat

– Az Újpest elleni sikeren felbuzdulva nagyon jó felfogásban és bátran lépett pályára a csapat a veretlen Budaörs otthonában. Sajnos azonban egyetlen -kiküszöbölhető- védekezési hiba elég volt ahhoz, hogy ellenfelünk előnybe kerüljön, amit már nem tudtunk egalizálni… A csapat mindenképpen rászolgált volna az egy pontra, a hozzáállás, a harcosság és a mutatott játék alapján, de ez most nem jött össze. Nem a csapatot, hanem az egy pont elmaradását sajnáljuk, összességében azonban jó volt látni, hogy egy nálunk erősebb csapat ellen milyen masszívan tudtunk futballozni – értékelt a szakvezetés.

Jók: az egész csapat

A 2. fordulóból elmaradt mérkőzés pótlása:

– Nagyon furcsa volt azt látni, hogy a csapat két héten át mutatott jó teljesítményét hogyan rombolja le 90 perc alatt… Ennek okát abban látjuk, hogy hitetlenül futballoztunk, megadtuk magunkat és alárendeltük magunkat az ellenfél játékának. Valóban egy nagyon jó erőkből álló Kerülettel játszottunk, de ennyire alárendelt szerepbe egy csepeli labdarúgó soha nem helyezheti magát!

Jók: Sükösd Krisztián, Urbin Martin

Farkas Sándor: – Három vereség után betegségből felépült 1-2 játékosunk, ami egy kicsit több bizakodásra adott okot, mint a múlt héten. A pontossággal adós maradt a csapat, de a motiváltságuk és győzni akarásuk gyümölcseként 1:0 -ás Csepel győzelem született.

Farkas Sándor: – Már állandónak mondható, hogy egy elfogadható eredmény érdekében erőn felül kell teljesítenie a csapatnak a náluk idősebb, fizikálisan erősebb ellenfelekkel szemben. Ezúttal is lelkesedés és akaraterő jellemezte a Csepel mezbe bújt kisembereket, akik végül 3:0- ás vereség után is emelt fővel mehettek zuhanyozni.