UP: bravúros győzelmekkel javítottak a “nagyok”

Az első fordulóban elszenvedett vereségek után az U17 és az U19-es együttesünk is itthon tartotta a 3 pontot az UTE “B” ellen, bravúros pontszerzést hajtottak végre a lányok is.

Kincses Béla: – Ez egy kivételesen jó meccs volt, a srácok már régóta adósak voltak egy ilyen teljesítménnyel. Szinte kivétel nélkül mindenki odatette magát és igyekezett a megbeszéltek szerint végrehajtani mindent, amit elterveztünk. Az egész csapatnak gratulálok a teljesítményhez és a három megszerzett ponthoz.

Jók: az egész csapat

– Az első forduló után nyilván szerettünk volna javítani – tegyük hozzá, hogy a sorsolásunk sem egyszerű, hisz az első négy mérkőzésünk az rangadó – szóval mindenképpen szerettük volna megmutatni, hogy a Soroksár elleni eredmény csupán egy kisiklás volt, ami többet nem fordulhat elő. Sikerült is ezt megmutatnunk, jó játékkal, stabilak voltunk, kevésbé volt tapasztalható az a túledzettség, az abból fakadó tompaság és lassúság, mint az előző mérkőzésünkön. Sokkal frissebben összeszedettebben játszottunk, a védekezésünk is feljavult, így megérdemelten tartottuk itthon a három pontot – értékelt a szakmai stáb.

Jók: Varga Zoltán, Takács Gergely, Végh Patrik, Urbin Márk, Kardos Ádám, Pully Zoltán

Farkas Sándor: – Csere nélkül érkeztünk, sőt ketten betegen, és volt aki félig sérülten vállalta a játékot. A jó erőkből álló REAC ellen így nem tudtunk komoly ellenállást kifejteni. Szomorú vagyok a 6:0- ás vereség miatt, de ezúttal az is csoda volt, hogy végül ki tudtunk állítani egy teljes csapatot!

Farkas Sándor: – A sok betegség miatti hiányzó okán az utolsó pillanatban derült ki hogy egyáltalán kikből is áll majd a keret. Az első félidőben szenzációsnak mondható 0:0 után aztán elfáradtunk és az átlag életkort tekintve kb. 2 évvel idősebb hazai csapat végül megérdemelten nyert ilyen gólkülönbséggel is.