UP: még “döcög a gépezet”, a lányok bravúrral indítottak

Nem a legszerencsésebben indult az idei bajnoki szezon a Csepel FC korosztályos csapatai számára, bár akadtak már biztató jelek is, a lányok viszont egy értékes skalpot szereztek az Astra HFC legyőzésével. (fotón az U14- es csapat)

Kincses Béla: – Ellenfelünk megérdemelten nyert és vitte el a három pontot tőlünk…A meccsen egyáltalán nem kaptam vissza semmit abból, amit a felkészülés során gyakoroltunk, ennél sokkal többre számítottam! Egy valamirevaló csapat nem teheti meg azt sem, hogy egy játékosa kilógjon a sorból, nemhogy a csapat kétharmada! Játékosaink túlnyomó része betlizett ezen a találkozón, ami remélhetőleg nem ismétlődik meg a későbbiekben, mert akkor nagy gondjaink lesznek!

Jók: Kiss Márk, Budai Dániel

Borda Viktor:

Elekes Zsolt:

Farkas Sándor: – Az igazsághoz hozzátartozik hogy a hazai csapat játékosai átlag egy fejjel magasabbak és 10kg- al “erősebbek” voltak. Ráadásul a hazaiak átlagéletkora kb. 1,5 évvel idősebb volt a miénknél. Mindezt figyelmen kívül hagyva egyelőre sajnos tényleg ennyi van a két csapat között. Ennek ellenére azt kell mondjam, nagyon is becsületesen helyt álltunk. A súlyos vereség ellenére úgy láttam, hogy mindenki kihozta magából a maximumot és emelt fővel jöhettünk le a pályáról.

Farkas Sándor: – Nagyon sok hibával kezdtük a mérkőzést. Mintha a védőink az ellenfél támadósorával akartak volna összejátszani. Amikor úgy tűnt megússzuk kapott gól nélkül a hullámvölgyet, egy átlövés után a kipattanóból megszerezte a vezetést a hazai együttes. Aztán szép lassan meccsbe jöttünk és egy szöglet után egalizáltunk, majd Futó szabadrúgásból szerzett találata a 2-1-es vezetést jelentette számunkra. A középkezdést azonnal megettük: 2:2 és a spori lefújta az első félidőt. A második félidő ugyanúgy kezdődött, mint az első, azonban most 2 gyors góllal büntetett a CSHC. Ezután erőnk és önbizalmunk hiányában szégyenteljes végjáték következett. A meccs értékelésen elhangzottakat nem tették zsebre a srácok…

Farkas Sándor: – Mezőnyfölénnyel kezdtünk és Lázár Milán ziccere maradt ki a 3. perben. Aztán Baráth volt önzetlen és Mészáros góljával hamar vezetést szereztünk. Sajnos ezek után egyre jobban a kapunkhoz szegeződtünk és egy felesleges szabálytalanság után egalizáltak még a szünet előtt a vendégek. A második félidő ismét jól, de gól nélkül indult részünkről: Lázár és Baráth is nagy gólszerzési lehetőséget szalasztott el. Az óriási lelkesedés vége az lett, hogy elfáradtunk viszont a vendégek jól frissítettek a cserékkel és többször is fájón megkontráztak bennünket. Továbbra is összeszorított fogakkal kell nagyon keményen edzenünk, hogy idővel pontot/pontokat szerezhessünk.

Farkas Sándor: – Mintha teljesem idegenek lennénk egymásnak – úgy kezdtük a mérkőzést. Rengeteg rossz passz, hátul eladott labdák, rossz döntések… A szünetben rendeztük a sorokat, változtattunk, de egy újabb hiba után már 0:3 még a második félidő elején. Aztán szép lassan visszajöttünk a meccsbe és két bal oldali villanás után 6 perccel a vége előtt feljöttünk egy gólra. Többre már nem futotta érőnkből. Azt kell elérnünk, hogy ne a hibáink miatt az eredmény után kelljen futnunk, hanem a mérkőzés egészében jól szerepeljünk. Ehhez nagyobb önbizalomra van/lesz szükség.