MK: nem sikerült feltörni a gázgyári reteszt

Bár a Csepel FC felnőtt együttese megszámlálhatatlan támadást vezetett az ASR Gázgyár ellen a labdarúgó Magyar Kupa BLSZ- ágának 3. fordulójában, mégsem sikerült gólt elérnie, így már csak a bajnokságra kell koncentrálnia.

A mérkőzést facebook oldalunk ONLINE közvetítésének segítségével elevenítjük fel:

Csepel FC: Szűcs Lajos – Mag Kristóf, Mészáros Roland, Bányai János, Mészáros László, Németh Zoltán, Gauzer Levente, Villányi Gergely, Szabó Erik, Mankó Dávid, Torda Bence Edző: Németh Gábor

ASR- Gázgyár: Zubány G. – Ivancsó D., Lóska Cs., Sebestyén Ö., Mankó G., Krénusz Á., Cséka K., Balogh P., Sergő M., Rácz R., Scheiber F. Edző: Molnár Zoltán

9. perc: Mankó Dávid lőhet szabadrúgást mintegy 18 méterről, lövése alig-alig téveszt célt…

18. perc: Torda kerül ajtó- ablak helyzetbe az ötösön belül, ám körülményes, és mire ellövi, szögletre blokkol egy védő…Óriási helyzet volt!

21. perc: Torda Bence sárgul be egy kakaskodást követően… Ami talány: a Gázgyár játékosa vajon miért nem részesült ugyanilyen büntetésben?

32. perc: szép jobboldali támadás után Mankó Dávid vállalkozik lövésre a kaputól kb. 20 méterre, lövése alig téveszt célt!

33.perc: szinte azonnal válaszolnak a vendégek: ők a bal oldalon vezetnek egy támadást és Rácz tűzi rá mintegy 18 méterről, de ő is célt téveszt…

36. perc: Bányai szánja el lövésre magát 25 méterről, ami alig száll a kapu fölé!

38. perc: Torda húzza meg a bal szélen, remekül passzol vissza a 16- oson belül, Gauzer azonban rosszul találja el a labdát, ami fölé száll…

44. perc: Németh Zoltánt buktatják a 16-oson belül, amiért 11-est ítél a játékvezető!  Bányai a kapufára lövi…

Mag Kristóf kap sárga lapot, majd a játékvezető lefújja az első 45 percet…

Félidő: Csepel FC – ASR Gázgyár 0:0

Elkezdődött a II. félidő, a vendégeknél Kocsis érkezett a pályára csereként

48. perc: Németh Zoltán kap kitűnő labdát a bal szélen, szépen veszi át, kapura húz, majd ellövi kb. 15 méterről, de nem találja el a kaput….Nagy helyzet maradt ki megint!

52. perc: Cséka szabálytalankodik sárga lapot érően Mag Kristóf ellenében, akit rövid ideig ápolni is kell…

55. perc: Mag Kristóf jön le és Szemán Lajos folytatja a helyén, közben szabadrúgás jön a jobb oldalról, amit a tétovázó védőink gyűrűjében Balogh fejel a kapunkba..0:1 Igazi hideg zuhany! A vendégek az első figyelmetlenségünket azonnal góllal büntetik…

63. perc: Szabó Erik bújik ki a lesre játszó vendégvédők gyűrűjében és kerül kecsegtető helyzetbe, ám lövésébe bele tudnak érni…Szöglet után ismét helyzetbe kerülünk, de megint csak célt tévesztünk…Nagy fölényben játszunk, de sajnos a befejezésekkel rendre gond akad!

74. perc: Bencze Márton váltja Mankó Dávidot

75. perc: vendégszöglet a bal oldalról, ami átszáll mindenki felett és végül Scheiber lövi a kapu mellé…

77. perc: a vendégek kapuja előtt pattog a labda, ami végül Németh Zoltán elé kerül. aki a korábbiakhoz hasonlóan ismét elvéti a kaput… Ez megint ziccer volt!

83. perc: támadunk, támadunk, de ma sajnos semmi sem sikerül…

86. perc: vendégcsere: Krénusz helyén Bruckner játszik tovább

89. perc: a vendégek bevették a szimuláló tablettát, minden összecsapás után hatalmas üvöltéssel terülnek el, amit a játékvezető néha díjaz, néha azonban nem…

90. perc: óriási erőket mozgósítunk az egyenlítő találat megszerzéséért, de ma tényleg semmi nem jön össze… A kapu torkában is tisztáznak a vendégek.

92. perc: VÉGE: Csepel FC – ASR Gázgyár 0:1 Ha reggelig játsszunk, sajnos akkor sem rúgtunk volna gólt a rendkívül deffenzíven játszó Gázgyárnak, Ezzel ők mentek tovább egy kört… Köszönjük a figyelmet!