Közös megmozdulás az első bajnoki előtt

A Csepel FC szurkolói – folytatva  a szép hagyományt – idén is közös megemlékezésre, majd vonulásra hívnak, várnak minden kék-piros szimpatizánst az idei első bajnoki mérkőzésünk előtt.

A gyülekezőt és a meccs előtti ráhangolódást augusztus 17-én szombaton 15 órától a Randevú Eszpresszóba (Kölcsey u. 1.) hirdették meg az ultrák.  Onnan 16 órakor közösen veszik majd az irányt a Béke téren álló Czibor – Tóth II.  szoborhoz, ahol 16:30 -kor virágokat helyeznek el a két legenda emlékművénél (kérik, aki tud hozzon magával egy szál virágot), majd rövid beszéd és közös megemlékezés következik. A menet 16:45- kor indul a Csepel Stadionba, várhatóan közös énekléssel, jól ismert rigmusokkal és akár némi látványos, pirotechnika is előkerülhet – tudtuk meg az egyik vezérszurkolótól.

A szervezők várnak minden drukkert, sportolót, klubvezetőt, szimpatizánst, szóval mindenkit, aki kicsit is a Csepel FC – család tagjának érzi magát, és van kedve egy jó hangulatú séta közben megmártózni egy igazi “ultra hangulatba”.

A Csepel FC – Közterület SK bajnoki mérkőzés 17.30 -kor veszi kezdetét.