Vége a felkészülésnek, jönnek a tétmeccsek!

A Csepel FC szinte teljesen átalakított felnőtt együttese hamar túlesett a felkészülési időszakon,s a megye I. osztályú Vecsés ellen lejátszotta utolsó felkészülési találkozóját.

Németh Gábor vezetőedző nyilatkozata az 1:1- re végződött találkozót követően: – Lejátszottuk utolsó felkészülési mérkőzésünket Vecsésen, ahol  a hazaiak megye I -es csapatával találkoztunk. Az első félidei játékunk közelített, ahhoz, amit szeretném, hogy a jövőben képviseljünk. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de egy kivételével mind kimaradt, így 5:0 -ás vezetés helyett csupán egygólos előnnyel (Németh Zoltán) vonultunk szünetre. A második félidőben a rengeteg csere és a szakadó eső miatt kissé változott a játék képe. Helyzeteink a második játékrészben is megvoltak, melyeket megint csak nem sikerült értékesítenünk, ellenfelünk pedig néhány perccel a lefújás előtt egy szöglet utáni fejesből ki tudott egyenlíteni. A tesztmérkőzések időszaka számunkra lezárult, innentől kezdve tétmeccsek következnek, jövő héten már kupameccsen lépünk pályára. Három hét sajnos nem sok idő egy teljesen új csapat kialakítására, néhány területen van még hová fejlődnünk, de jó úton haladunk…

A csapat folytatja felkészülését és az említett kupameccsre augusztus 1-jén, csütörtökön 18 órakor kerül sor Mátyásföldön az Ikarus ellenében.