“Minden tekintetben hasznos találkozó volt!” – mestermérleg

Lejátszotta második felkészülési találkozóját felnőtt együttesünk, ahol az NB III- as, a nyári szünetben alaposan megerősített Dabas- Gyón együttesével mérte fel jelenlegi állapotát.

A találkozót ugyan 2:0 arányban elveszítettük, ám itt korántsem az eredményen, sokkal inkább a csapat szerkezetének és taktikájának összecsiszálásán volt a hangsúly.

Németh Gábor vezetőedző: – Ismét egy jó erőkből álló NB III- as csapattal találkoztunk, ahol két, különböző állapotban lévő társaság csapott össze. Amíg mi a fizikai felkészülés közepén tartunk, addig ellenfelünk hamarosan bajnoki mérkőzést játszik. Az első 20 percben meglehetősen tompák voltunk, a nagy elánnal kezdő Dabas- Gyón így két gólt is tudott szerezni ebben az időszakban. A mérkőzés további részében azonban kiegyenlített játék folyt. Két – három nagy ziccerünk is volt, ráadásul egy 11- est is elhibáztunk. A támadó zónába sokszor eljutunk, de a minőségi megoldások még hiányoznak, és a védekező mozgásokban is van még hová fejlődni. Összességében ismét egy pozitív képet kaptam a csapatról, minden tekintetben egy hasznos találkozót vívtunk…

Együttesünk  a következő felkészülési mérkőzését a Vecsés ellen vívja július 27-én.