Körvonalazódik felnőtt csapatunk végleges kerete

A Csepel FC felnőtt labdarúgócsapata már javában készül a bajnoki rajtra, így megkezdte felkészülési mérkőzéseinek sorát is, melynek első állomásán az egy osztállyal feljebb szereplő Dunaharaszti MTK otthonában játszott 2:2- es döntetlent.

Németh Gábor vezetőedző a következő csapatot szerepeltette:

1. Félidő: Szűcs L. – Mészáros R., Mészáros L., Villányi, Gauzer, Sebestyén, Bányai, Mag, Mankó, Szabó, Németh Z.

2. Félidő: Botlik D. – Balogh, Zay, Mészáros L., Bányai, Vörös, Vargovics, Kálazi, Szilágyi, Bencze, Kaszab

Gól: Mészáros L. (2)

Németh Gábor: – A mögöttünk hagyott hétvégén lejátszottuk első edzőmérkőzésünket, amelyen az NB III -as Dunaharaszti MTK- val találkoztunk. Az első félidőben 4- 5 nagy helyzetet alakítottunk ki, amiket sajnos nem sikerült értékesíteni, miközben hátul elég masszívak voltunk. Gól nélküli első félidőt követően a második játékrészben kétszer is vezetést szereztünk, amit mind kétszer kiegyenlített ellenfelünk. Ebben az időszakban azonban még nem feltétlenül az eredmény a legfontosabb. Hozzáállásban, agresszivitásban, játékkészségben sok pozitív dolgot tapasztaltam. Két hete edzünk, a játékoskeret a korábbihoz képest nagyban megváltozott. Rengeteg próbajátékos érkezett az első héten. Mostanra már tisztult a kép, az érdemi munkát is elkezdtük, ami a csapat felkészítését illeti. A keret 90 % -a kialakult, 2-3 játékos érkezése azonban még várható. A héten az edzések mellett két edzőmérkőzéssel folytatjuk a felkészülést, a minél jobb bajnoki szereplés reményében…

Ahogy azt vezetőedzőnk is nyilatkozta rengetegen távoztak a kiesést jelentő szereplést követően: már Major, Fisli, Zsivoczky- Pandel, Nyúl, Balogh Miklós, Szabó Zsombor vagy Torda Bence is másik csapatban kergeti a labdát.

Ennek következtében az érkezők listája is bő, van köztük olyan is, aki egy kitérőt követően tér vissza a Csepel Stadionba: Az eddig érkezők névsora: Villányi Gergely (RKSK), Bányai János (ESMTK), Mag Kristóf (Törtel), Németh Zoltán (Törtel), Szabó Erik (Pestszentimre), Zay Kristóf (ESMTK), Szemán Lajos (Taksony), Bencze Márton (Csep- Gól FC), Szűcs Lajos (Taksony) Farkas Máté (CsHC ’94-Halászi FS), utóbbi kettő kapusposzton bevethető.

Együttesünk első hivatalos meccsét az Ikarus otthonában játssza 2019 július 31- én a Magyar Kupa budapesti ágának első fordulójában.