Nemzetközi tornán álltunk helyt Egerben

A Csepel FC 2008 -as utánpótlás csapata az elmúlt hétvégén nemzetközi utánpótlás labdarúgó tornán vett részt Egerben. Több sebből vérezve a XXVI. Emerson Aventics Kupán fiataljaink remekül helytálltak.

Csütörtökön, pénteken és szombaton a csoportmérkőzéseket játszották, a helyosztó és döntő összecsapásokat pedig vasárnap rendezték meg. A mieink a “D” jelű csoportba kaptak besorolást, ahol az Eger SE, a Ferihegy-Vecsés, a REAC SI, a Mogyoród és az FK Csíkszereda (székely labdarúgó akadémia) együtteseivel küzdöttek meg.

Az eredmények:

Eger SE – Csepel FC 4:0

Csepel FC – Ferihegy-Vecsés 9:0

REAC SI – Csepel FC 3:2

Csepel FC – FK Csíkszereda 3:2

Csepel FC – Mogyoród 0:3

Elekes Zsolt utánpótlás vezető: – A 24 csapatos nemzetközi tornán nagyszerűen helytálltak a srácok, nem sok hiányzott, hogy továbblépjünk a csoportunkból, ahol végül a 3. helyen végeztünk. Külön ki kell emelnem az FK Csíkszereda elleni találkozónkat amit 0:2- es állásról megfordítva nyertünk meg 3:2- re. egy bivalyerős ellenféllel szemben. A meglehetősen nehéz körülmények ellenére (egyik játékosom (Mészáros Ármin) keze eltört, a másikuk (Engelbrecht Andris) pedig közvetlen a torna előtt került kórházba) sem vallottunk szégyent, a 35 fokos melegben csupán egyetlen cserejátékossal derekasan helytálltunk, amiért minden dicséret megilleti a csapatot. Gratulálok a szerepléshez!