UP: tökéletes Csepel FC szezonzárás

Méltó módon, tökéletesen teljesítve az utolsó fordulót zárta a szezont a Csepel FC U14 és U15-ös csapat, valamint a BLSZ U19- es együttesünk is.

Az U14- nél végre “kiszakadt a gólzsák” a BKV Előre ellen, így az egész éves győzelem és gólínséges időszakot remekül zárták Farkas Sándor tanítványai. Ugyancsak szépen búcsúzott Elekes Zsolt gárdája, akiknél szintén gólszüret volt, így ők is jó szájízzel mehetnek majd nyári szünetre. A BLSZ U19- es együttesünk pedig meglehetősen simán – játék nélkül- jutott hozzá az idei bajnokság utolsó 3 pontjához, ellenfelük ugyanis nem jelent meg a találkozón!

Elekes Zsolt: – Amint azt az elmúlt fordulóban is nyilatkoztam: milyen kár, hogy vége van a bajnokságnak! Már éppen kezdtünk belemelegedni… Gratulálok a játékosaimnak, hogy ezt a meccset is komolyan vették és igyekeztek minél több góllal megterhelni a BKV Előre hálóját.

Farkas Sándor: – A szezon legfontosabb mérkőzéseként tekintettünk a BKV elleni utolsó bajnokit. Ennek megfelelően ugyanolyan keményen edzettünk az utolsó héten is, mint előtte. Remek erőben és nagy elszántsággal mentünk bele a találkozóba és már a 2. percben megszereztük a vezető találatot. Ami ezek után következett, az minden várakozást felülmúlt. Végül a 12:0 -ás győzelem is hízelgő a vendégek számára. Nehéz utat tettünk meg idáig, de megérte. Büszke vagyok a játékosaimra és gratulálok a sikerhez. A 2005 -ös korosztály legjobb játékosa Engelbrecht Gábor, a 2006 -osok közt Lázár Milán nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Nekik külön gratulálok.

Kincses Béla: – A vártnál is könnyebben jutottunk hozzá a három ponthoz, mivel ellenfelünk annyival sem tisztelt meg bennünket, hogy eljöjjön a találkozóra… Ennek ellenére gratulálni szeretnék az egész csapatomnak!