UP: szépen záródik a tavaszi szezon

Finisébe fordult a Csepel FC utánpótlás korosztályainak bajnoki szereplése, ismét szép eredményekkel abszolválták az aktuális fordulót az idősebbek és az ifjabbak is.

Borda Viktor: – A mérkőzésnek előzetesen két célja volt: egyrészt az, hogy revansot vegyünk az őszi vereségért, másrészt pedig az, hogy legalább döntetlent játsszunk, hogy magunk mögött tartsuk az angyalföldieket. Az utóbbi sikerült is, így egy jó színvonalú összecsapáson született igazságos döntetlen eredmény, annak ellenére, hogy uraltuk a játékot, de ez meddőnek bizonyult ezen a napon… Összességében véve megfelelően zártuk a bajnokságot.

Jók: Szikszai Attila

Borda Viktor: – Ennek a meccsnek az egyetlen célja az volt, hogy méltóképpen zárjuk a bajnokságot és ugyancsak méltóképpen elbúcsúztassuk a 2000- es korosztályunkat. Azt gondolom, hogy az ellenfél ebben remek partnernek bizonyult, sikerült az eltervezett célt teljesíteni, amint azt az eredmény is jól tükrözi, sikerült egy felszabadult játékkal, az eredmény tekintetében is megfelelni az elvárásoknak. Nagyon változatos és tanulságos évet zártunk le ezzel.

Jók: az egész csapat, kiemelten Kálazi Tamás a 4 gólja miatt

Elekes Zsolt: – Örülök a győzelemnek, viszont kár, hogy lassan vége a bajnokságnak! Bebizonyítottuk, hogy nem csak kirándulni lehet a Dunakanyarban, hanem futballozni is, amivel értékes bajnoki pontokra is szert lehet tenni. Valóban nagyon szép az esztergomi bazilika, de ez a győzelem nekem most jobban tetszik!

Farkas Sándor: – Sajnos nem tudtunk teljes haderővel felvonulni, de így is bizakodó voltam a mérkőzés előtt, hogy esetleg el tudunk csípni egy pontot. Nem kezdődött jól a mérkőzés, de hamar belejöttünk és 2:0-ra vezettünk a félidőben. Felhívtam a játékosok figyelmét arra, hogy ez egy ki-ki meccs és még nincs lefutva. Sajnos a félelmeim beigazolódtak. a hazai csapat a gyors szépítéstől visszajött a meccsbe. 2:1-nél ennek ellenére háromszor is eldönthettük volna a találkozót, de volt szerencsénk. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat és a játékvezető segédletével sajnos kikaptunk. Nem érdemeltünk vereséget. Játékosaim sok futással kitettek magukért, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy elkövettünk hibákat, melyekre felhívtam a figyelmet már a szünetben is. Szomorú, hogy ezen nem tudtunk változtatni.

Kincses Béla: – Hadd kezdjem azzal, hogy gyönyörű gólokat rúgtunk, abszolút megérdemeltük a sikert. A meccs előtt hatalmas felhőszakadás volt, így nem számítottunk könnyű találkozóra, ám a csapat remekül átlendült a pálya talaja okozta nehézségeken. Mi tagadás jobban feküdt ez a pálya nekünk, jól játszottunk és nagy örömömre többen kiemelkedő teljesítményre is képesek voltak ma. Felszabadultan tudtunk játszani, rendkívül jóleső érzéssel láttam, hogy nem görcsöltek rá a srácok a meccsre a nálunk esélyesebb vendégek ellen, ma mi voltunk a jobbak, minden tekintetben. Örülök, hogy az utolsó hazai bajnokin győzelemmel búcsúztunk, ami szép lezárása volt ennek a nehézségekkel tarkított bajnokságnak. Gratulálok mindenkinek!

Jók: Pipó Kristóf, Gladkov Zoltán, Kaszab Ferenc