Bozsik Torna: lépésről- lépésre előrébb!

A Csepel FC egyik legfontosabb láncszeme a “Bozsik-korosztály” azaz a legkisebbjeink derekasan teljesítettek ebben az idényben. Hétfőn volt az idényzáró torna.

Guta János edzőnk adott tájékoztatást az eseményről: a május 27-én szerepelt  csapat tagjai /U7 – U8/: Bíró-Siklósi Csombor, Ablonczy László, Losonci Róbert, Szajkó Kevin, Tóth Balázs, Bihari Gábor, Palágyi Bence, Kovács Dániel, Kovács Kornél, Pogány Zsolt, Kárász Alex Olivér, Asztalos Tivadar, Nagy Levente, Pintér Ottó, Asztalos Tivadar és Horváth Béla voltak.
Ez a torna egy korábban elhalasztott rendezvény pótlása volt és a kissé szokatlan, hétfői időpont ellenére is szép számban megjelentek a csapatok. Sajnos most sem volt szikrázó napsütés, de legalább nem esett az eső. Azok, akik kilátogattak az eseményre, valószínűleg nem bánták meg, ugyanis ismét lelkes, színvonalas focit láthattak. Kiváló cseleiért, védő- és mezőny munkájáért, valamint góljaiért díjazásban részesült a Csepel FC- ből: Kovács Dániel, Palágyi Bence, Szajkó Kevin és Kárász Alex Olivér.

A srácok összteljesítményéről később beszámolunk, vezetőedzőjük értékelésének közreadásával.