NB III: Csepelen kell kiharcolnunk a bennmaradást!

Bár nem játszottunk alárendelt szerepet, gólt nem sikerült rúgni, sőt a házigazda kétszer is bevette a kapunkat, így vereséggel távoztunk Nagykanizsáról. Szakvezetőnk értékelt.

Takács Krisztián szakmai igazgató: – A játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget, ám a hazaiak kétszer is be tudták venni a kapunkat, amivel otthon tudták tartani a három pontot. Jövő vasárnap odahaza a Sárvár ellen harcolhatjuk ki a bennmaradást, így arra kérek minden Csepel szimpatizánst, hogy jöjjön ki a stadionba és harcoljuk ki közösen hőn áhított célunkat!

FC Nagykanizsa – Csepel FC 2:0 (1:0)

Nagykanizsa, 450 néző. Jv.: Szalai László (Kiss Balázs, Perák András)

Nagykanizsa: Borsi – Pál D., Gerencsér A., Szabó B., Horváth B. – Horváth D., Béli M,, Kretz (Kovács Gy.) – Lőrincz (Ekker), Vittman, Vajda R. (Hetesi). Vezetőedző: Barna László.

Csepel FC: Major Barnabás – Fisli András, Zsivoczky- Pandel Péter, Nyúl Krisztián, Mészáros Roland, Szabó Péter, Mankó Dávid, Gauzer Levente (Torda Bence ’46), Balogh Miklós, Kocsis Dávid (Molnár Krisztián ’54), Szabó Zsombor Szakmai igazgató: Takács Krisztián

G.: Béli M. (’36), Vittman (’90)

Vereségünket követően a tabellán a 14. helyet foglaljuk el. Biztossá vált, hogy a Puskás Akadémia II ellen kikapó Andráshida kiesett az NB III -ból. Nem kevés meglepő eredmény született ebben a fordulóban: a kiesés ellen küzdő Sárvár 0:1- ről tudott fordítani az ezüstérmes Érd ellen a 85. (!!) percben, a Pénzügyőr pedig 6:1- re gázolta el a 41. perctől emberhátrányban játszó Ménfőcsanakot, akik az utolsó három meccsükön még gólt sem kaptak! A THSE- Szabadkikötő nem bírt a Dunaharaszti MTK- val (1:1), a Komárom pedig a MOL- Vidi FC II-t gyűrte le 2:1- re.

Ezzel kikristályosodott, hogy szinte kizárólag a saját kezünkben van a sorsunk. Idehaza jövő vasárnap le kell, hogy győzzük a Sárvárt, ugyanis csakis akkor tudjuk meghosszabbítani az NB III- as tagságunkat!

Fotó: NagykanizsaOnline